Rapportér et problem med Google Søgning

Hvis du har problemer med Google Søgning eller vil fortælle os, hvad du mener om værktøjet, kan du sende feedback til Google.

Rapportér et problem

I en mobilbrowser

Hvis du bruger en mobilbrowser, som f.eks. Chrome eller Safari, kan du rapportere et problem ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Foretag en søgning på Google.
  2. Rul ned til bunden af resultatsiden.
  3. Tryk på Feedback.
  4. Giv en beskrivelse af det problem, du oplever.
  5. Hvis du vil, kan du medtage et skærmbillede af den side, du er på.
  6. Tryk på Send Send.
I Google-appen
  1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på dit profilbillede eller Indstillinger Settings og derefter Feedback.
  3. Giv en beskrivelse af det problem, du oplever, i beskedfeltet øverst.
  4. Tryk på Se eksempel
  5. Tryk på Send.

Hvad der sker med din feedback

Vi kan gennemgå den feedback, du sender til os, og bruge den til at forbedre oplevelsen i Google Søgning for alle.

Bemærk! Vi kan ikke altid besvare din feedback, men det betyder ikke, at den ikke er blevet gennemgået.