Rapportér et problem med Google Søgning

Hvis du har problemer med Google Søgning eller vil fortælle os, hvad du mener om værktøjet, kan du sende feedback til Google.

Rapportér et problem

1. Foretag en søgning på Google.
  2. Rul ned til bunden af resultatsiden.
  3. Klik på Send feedback.
  4. Giv en beskrivelse af det problem, du oplever.
  5. Hvis du vil, kan du markere den del af siden, du vil sende feedback om.
  6. Klik på Send.

Rapportér mistænkelige omdirigeringer

Du kan underrette os om en mistænkelig omdirigering ved at indsende en webspamrapport

Hvad der sker med din feedback

Vi kan gennemgå den feedback, du sender til os, og bruge den til at forbedre oplevelsen i Google Søgning for alle.

Bemærk! Vi kan ikke altid besvare din feedback, men det betyder ikke, at den ikke er blevet gennemgået.