Rapportér et problem med Google Søgning

Hvis du har problemer med Google Søgning eller vil fortælle os, hvad du mener om værktøjet, kan du sende feedback til Google.

Rapportér et problem

I en mobilbrowser
Hvis du bruger en mobilbrowser, som f.eks. Chrome, kan du rapportere et problem ved at følge vejledningen nedenfor:
  1. Foretag en søgning på Google.
  2. Rul ned til bunden af resultatsiden.
  3. Tryk på Feedback.
  4. Giv en beskrivelse af det problem, du oplever.
  5. Hvis du vil, kan du medtage et screenshot af den side, du er på.
  6. Tryk på Send Send.
Google-appen
  1. Åbn Google-appen Google på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Mere Mere og så Send feedback.
  3. Giv en beskrivelse af det problem, du oplever.
  4. Tryk på Send Send.

Hvad der sker med din feedback

Vi kan gennemgå den feedback, du sender til os, og bruge den til at forbedre oplevelsen i Google Søgning for alle.

Bemærk! Vi kan ikke altid besvare din feedback, men det betyder ikke, at den ikke er blevet gennemgået.