Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Administrer kontaktinformasjon fra enhetene dine

Du kan velge å lagre informasjon om kontaktene dine fra enheter der du er logget på, inkludert hvorvidt du kontakter dem ofte. Informasjonen lagres i Google-kontoen din. Disse dataene brukes til å gjøre det enklere å kommunisere med disse kontaktene i alle Google-tjenester, uavhengig av hvilken enhet du bruker.

1. Gå til Folk og deling-delen i Google-kontoen.
  2. Under «Kontakter» velger du Kontaktinformasjon fra enhetene dine.
  3. Slå Lagre kontaktinformasjon om de påloggede enhetene dine på eller av.

Merk: Denne innstillingen påvirker ikke lagring av kontaktinformasjon i andre Google-tjenester, for eksempel Google-kontakter eller Android-sikkerhetskopiering. Ikke alle Google-tjenester lagrer eller bruker disse dataene.

Slett kontaktinformasjon fra enhetene dine

Kontaktinformasjon fra enhetene dine blir slettet fra Google-kontoen din når du slår av innstillingen. Kontaktene blir ikke slettet fra enhetene.

Slik kan kontaktinformasjon fra enhetene dine være til nytte

Disse dataene hjelper Google med å gjenkjenne hvilke kontakter du vil kontakte. Når du for eksempel sier «Hey Google, ring Simen» til Google-assistenten eller en smartenhet, brukes disse dataene til å ringe riktig kontakt.

Grunnen til at kontaktinformasjon fra enhetene dine er slått på

Data som lagres av innstillingen Kontaktinformasjon fra enhetene dine, ble tidligere lagret av Enhetsinformasjon-innstillingen. For å gi deg en konsekvent brukeropplevelse er innstillingen Kontaktinformasjon fra enhetene dine på hvis Enhetsinformasjon-innstillingen var på. Du kan når som helst slå av kontaktinformasjon fra enhetene dine.