Visa och radera aktivitet i Google-appen

När du använder Google-appen sparas viss aktivitet i ditt Google-konto. Du kan se och radera denna aktivitet i Min aktivitet, och du kan när som helst sluta spara det mesta av aktiviteten.

Radera enskilda objekt

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på Mer Mer på objektet som du vill radera följt av Radera.

Radera aktivitet från en viss dag eller tidsperiod

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Radera aktivitet efter.
  3. Välj dag eller datumintervall.
  4. Välj Radera.

Radera all aktivitet

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Radera aktivitet efter.
  3. Välj nedåtpilen Nedåtpil under Radera efter datum följt av Sedan kontot skapades.
  4. Välj Radera.

Relaterade sidor