Je activiteit in de Google-app bekijken of verwijderen

Als je de Google-app gebruikt, wordt een deel van je activiteit opgeslagen in je Google-account. Je kunt deze activiteit bekijken en verwijderen in Mijn activiteit. Daarnaast kun je het opslaan van de meeste activiteit op elk moment stoppen.

Afzonderlijke items verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Kies Meer Meer en dan Verwijderen bij het item dat je wilt verwijderen.

Activiteit voor een bepaalde dag of periode verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en dan Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Kies de dag of periode.
  4. Selecteer Verwijderen.

Alle activiteit verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en dan Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Tik onder 'Verwijderen op basis van datum' op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Altijd.
  4. Selecteer Verwijderen.

Gerelateerde pagina's