Je zoekgeschiedenis beheren en verwijderen

Als je de Google-app gebruikt, wordt een deel van je activiteit opgeslagen in je Google-account. In Mijn activiteit kun je de activiteit op elk moment bekijken of verwijderen of ervoor kiezen deze niet op te slaan.

Afzonderlijke items verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Kies Meer Meer en dan Verwijderen bij het item dat je wilt verwijderen.

Activiteit voor een bepaalde dag of periode verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en dan Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Kies de dag of periode.
  4. Selecteer Verwijderen.

Alle activiteit verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en dan Activiteit verwijderen op basis van en dan Altijd.
  3. Selecteer Verwijderen.

Gerelateerde pagina's