Oman toiminnan tarkastelu ja poistaminen Google-sovelluksessa

Saat hyödyllisempiä kortteja, ilmoituksia ja hakutuloksia fiiditoiminnastasi. Jos esimerkiksi pyyhkäiset aina tietyn kortin pois, Google voi muuttaa sitä, kuinka usein kyseinen kortti tulee näkyviin.

Fiiditoimintaasi tallennetut tiedot

Kun käytät fiidiäsi, Google tallentaa ja käyttää seuraavia fiiditoimintasi tietoja:

• fiidissäsi näkyvät kortit ja tulokset
  • kortit, joita katselet ja jotka pyyhkäiset pois
  • laite, jolla käytät fiidiä

Fiiditoiminnan tarkastelu

Fiiditoimintasi on yksityistä, ja voit nähdä toimintasi vain jos olet kirjautunut Google-tilillesi.

1. Siirry Omat tapahtumat ‑sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Google-tilillesi.
  2. Tällä sivulla näet päivittäisen tiivistelmän Google-sovelluksen laitteellesi lähettämistä korteista. Näet kunkin kortin kohdalla, katsoitko sen vai pyyhkäisitkö sen pois.

Fiiditoiminnan poistaminen

Yksittäisten kohteiden poistaminen
  1. Siirry Omat tapahtumat ‑sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Google-tilillesi.
  2. Valitse poistettavan kohteen kohdalla Lisää Lisääja sitten Poista.
Tietyn päivän tai ajanjakson käyttötietojen poistaminen
  1. Siirry Omat tapahtumat ‑sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Google-tilillesi.
  2. Napauta valikkoa Valikko ja sitten Poista tapahtumia päivämäärän mukaan.
  3. Valitse päivä tai ajanjakso.
  4. Valitse Poista.
Kaikkien tapahtumien poistaminen
  1. Siirry Omat tapahtumat ‑sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Google-tilillesi.
  2. Napauta valikkoa Valikko ja sitten Poista tapahtumia päivämäärän mukaan.
  3. Valitse Poista päivämäärän mukaan ‑kohdan alta alanuoli Alanuoli ja sitten Koko historia.
  4. Valitse Poista.

Aiheeseen liittyviä sivuja