Se eller slet din aktivitet i Google-appen

Når du bruger Google-appen, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og for størstedelen af din aktivitet har du til enhver tid mulighed for at stoppe med at gemme.

Slet elementer enkeltvis

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. På det element, du vil slette, skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet.

Slet aktivitet fra en bestemt dag eller et bestemt tidsrum

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet efter.
  3. Vælg dagen eller datointervallet.
  4. Vælg Slet.

Slet al aktivitet

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet efter.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge den nedadvendte pil Pil ned og derefter Altid.
  4. Vælg Slet.

Relaterede sider