Consultar o suprimir l'activitat a l'aplicació Google

A l'aplicació Google, podeu obtenir targetes i resultats de la cerca més útils mitjançant la funció Discover. Per canviar la freqüència amb què es mostra una targeta, personalitzeu el que veieu a Discover.

Quina informació es desa a Discover

Quan feu servir Discover, Google emmagatzema i utilitza la informació següent sobre la vostra activitat:

• les targetes i els resultats que es mostren a Discover
  • les targetes que consulteu o personalitzeu
  • els temes que marqueu com a "No m'interessa"
  • els dispositius que feu servir per accedir a Discover

Consultar l'activitat

L'activitat de Discover és privada i només podeu veure-la si teniu la sessió iniciada al Compte de Google.

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. En aquesta pàgina podeu veure un resum diari de les targetes que l'aplicació Google ha enviat al dispositiu, i també podeu veure si les heu consultat, personalitzat o amagat.

Suprimir l'activitat

Suprimir elements de manera individual
  1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A l'element que vulgueu suprimir, trieu Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Suprimir l'activitat d'un dia o d'un període de temps concrets
  1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. Trieu el dia o l'interval de dates.
  4. Seleccioneu Suprimeix.
Suprimir tota l'activitat
  1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Suprimir l'historial d'extensions de Google iMessage

Quan cerqueu des de l'aplicació Google iMessage, l'historial de cerques es desa al dispositiu. Si heu iniciat la sessió al Compte de Google i teniu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions, és possible que les cerques es desin a l'historial de cerques. Si suprimiu l'historial de cerques, les cerques anteriors no es mostraran com a prediccions al quadre de cerca.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després Privadesa i seguretat i després Historial.
  3. Al costat de l'opció "Historial de cerques iMessage", toqueu Esborra i després Esborra l'historial de cerques.

Pàgines relacionades