Consultar o suprimir l'activitat a l'aplicació Google

Quan utilitzeu l'aplicació Google, algunes de les activitats es desen al vostre Compte de Google. Podeu consultar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Suprimir elements concrets

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A l'element que vulgueu suprimir, trieu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir l'activitat d'un dia o d'un període de temps concrets

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. Trieu el dia o l'interval de dates.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Suprimir tota l'activitat

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Pàgines relacionades