Gestionar i suprimir un historial de cerques

Quan feu una cerca a Google amb l'opció Activitat al web i en aplicacions activada, Google desa activitats (per exemple, l'historial de cerques) al vostre Compte de Google. Utilitzem la vostra activitat desada en tots els serveis de Google per oferir-vos experiències més personalitzades, com ara recomanacions d'aplicacions i de contingut.

A La meva activitat, podeu:

• Suprimir l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google.
  • Gestionar la configuració de la Cerca, com ara quina activitat desa Google i quan suprimeix automàticament l'historial.

L'historial de cerques també es pot desar al vostre dispositiu, com ara quan feu servir l'aplicació Google amb la sessió tancada al vostre Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial de cerques en un dispositiu.

Gestionar l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google

Suprimir l'historial de cerques

Important: si suprimiu l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google, no el podreu recuperar.

Historial de cerques específic

Podeu suprimir un historial de cerques específic.

1. A l'ordinador, aneu a l'historial de cerques a La meva activitat.
  2. Seleccioneu l'historial de cerques que vulgueu suprimir. Podeu triar el següent:
    • Dia específic: al costat del dia, feu clic a Suprimeix tota l'activitat del dia [dia] Suprimeix.
    • Activitat específica: al costat de l'activitat, feu clic a Suprimeix l'element d'activitat .
    • Grup d'activitats: a la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Visualització agrupada. Al costat del grup, feu clic a Suprimeix el paquet d'activitats .
Historial d'un període de temps específic
Podeu suprimir tot l'historial de cerques o les dades corresponent a la darrera hora o el darrer dia. També podeu triar un període de temps personalitzat.

Per suprimir l'historial:

1. A l'ordinador, aneu a l'historial de cerques a La meva activitat.
  2. A la barra de cerca, feu clic a Més Més i després Suprimeix l'activitat per.
  3. Trieu el període de temps.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Controlar l'historial de cerques

Suprimir l'historial de cerques automàticament
Important: si establiu l'historial de cerques perquè se suprimeixi automàticament, continueu tenint la possibilitat de suprimir-lo de manera manual en qualsevol moment.
  1. A l'ordinador, aneu a l'historial de cerques a La meva activitat.
  2. Feu clic a Supressió automàtica (desactivada).
    • Si veieu l'opció "Supressió automàtica (activada)", Google suprimeix automàticament l'activitat al web i en aplicacions, que inclou l'historial de cerques, després d'un període de temps específic. Per canviar el període de temps o desactivar la supressió automàtica, feu clic a Supressió automàtica (activada).
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.
Posar en pausa el desament de l'historial de cerques
Consell: l'historial de cerques no es desa al vostre Compte de Google quan feu cerques i navegueu pel web de manera privada.

Per posar en pausa el desament de l'historial:

1. A l'ordinador, aneu a l'historial de cerques a La meva activitat.
  2. Feu clic a S'està desant l'activitat.
    • Si veieu el missatge "No s'està desant l'activitat", vol dir que l'opció l'Activitat al web i en aplicacions està desactivada i que l'historial de cerques no es desa al vostre Compte de Google.
  3. Seleccioneu les activitats que no vulgueu desar. Podeu triar:
    • Activitats específiques: al costat de l'activitat, desmarqueu la casella.
    • Totes les activitats: desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  4. Reviseu què passa quan deixeu de desar l'activitat i, a continuació, feu clic a Posa en pausa.

Gestionar l'historial de cerques desat en un dispositiu

Suprimir l'historial del navegador

Encara que l'historial de cerques no es desi al vostre Compte de Google o el suprimiu de La meva activitat, és possible que el navegador igualment el desi.

Per suprimir l'historial del navegador:

Deixar d'utilitzar l'activitat de cerca amb la sessió tancada al vostre Compte de Google

Si teniu la sessió tancada al vostre Compte de Google quan feu cerques a Google, és possible que trobeu recomanacions relacionades amb la vostra cerca recent. Si no voleu que se us mostrin aquestes recomanacions, desactiveu la personalització de la cerca.

1. A l'ordinador, aneu a google.com.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració i després Configuració de la cerca i després Personalització de la cerca.
  3. Desactiveu l'opció L'activitat de cerca amb la sessió tancada està activada.

Com suprimeix Google l'historial del vostre Compte de Google

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, la suprimim immediatament dels llocs on és visible i fem que les dades ja no es puguin utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

Per a finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinats tipus de dades durant un període més llarg de temps.

Articles relacionats