Gestionar les gravacions d'àudio a Activitat al web i en aplicacions

Podeu triar si voleu que Google desi una gravació d'àudio al vostre Compte de Google quan interaccioneu amb la Cerca de Google, amb l'Assistent i amb Maps. Els vostres àudios poden ajudar Google a desenvolupar i millorar les seves tecnologies de reconeixement d'àudio i els serveis de Google que les utilitzen.

L'opció de configuració per a les gravacions d'àudio està desactivada, tret que opteu per activar-la.

Important: en funció d'altres opcions de configuració, és possible que les gravacions d'àudio es desin en altres llocs.

How Google Protects Your Privacy if You Choose to Save Audio Data

Activar o desactivar les gravacions d'àudio

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions.
  4. Marqueu o desmarqueu la casella corresponent a "Inclou gravacions d'àudio" per activar o desactivar aquesta opció de configuració.

Si l'opció de configuració per a les gravacions d'àudio està desactivada, les entrades de veu de les interaccions amb la Cerca de Google, amb l'Assistent i amb Maps no es desaran al vostre Compte de Google, encara que hi hàgiu iniciat la sessió. Si desactiveu aquesta opció de configuració, els àudios desats anteriorment no se suprimiran. Podeu suprimir les vostres gravacions d'àudio en qualsevol moment.

Cercar o suprimir gravacions d'àudio

Cercar gravacions d'àudio

Important: en funció d'altres opcions de configuració, és possible que les gravacions d'àudio es desin en altres llocs.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions A continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina, podeu fer el següent:
    • Veure una llista de l'activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
    • Reproduir la gravació. Feu clic a Detalls al costat de la icona d'àudio Parla A continuació, Mostra la gravació A continuació, Reprodueix Reprodueix.

Si rebeu el missatge "La transcripció no està disponible", és possible que hi hagi hagut massa soroll de fons durant aquesta activitat.

Consell: a fi d'augmentar la seguretat, podeu fer que es requereixi un pas de verificació addicional per veure el vostre historial complet.

Suprimir gravacions d'àudio d'Activitat al web i en aplicacions

Important: en funció d'altres opcions de configuració, és possible que les gravacions d'àudio es desin en altres llocs.

Suprimir elements un per un

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions A continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina trobareu una llista de la vostra activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
  4. Al costat de l'element que vulgueu suprimir, toqueu Més A continuació, Suprimeix.

Suprimir tots els elements alhora

Important: en seguir aquests passos, se suprimiran tots els elements d'Activitat al web i en aplicacions, no només els que inclouen una gravació.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions A continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina trobareu una llista de la vostra activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
  4. A sobre de l'activitat, toqueu Suprimeix .
  5. Seleccioneu Des de sempre.
  6. Seguiu les instruccions per suprimir la vostra activitat.

Suprimir gravacions d'àudio automàticament

Important: en seguir aquests passos, s'activa l'opció de supressió automàtica de tots els elements d'Activitat al web i en aplicacions, no només els que inclouen una gravació d'àudio.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions A continuació, Gestiona l'activitat. En aquesta pàgina, trobareu una llista de l'activitat anterior. Els elements amb la icona d'àudio Parla inclouen una gravació.
  4. A sobre de l'activitat, a la barra de cerca, seleccioneu Més Més A continuació, Conserva l'activitat durant.
  5. Toqueu el botó per definir quant de temps voleu conservar l'activitat A continuació, Següent A continuació, Confirma.

És possible que Google suprimeixi els àudios abans del període de temps que trieu, quan ja no els necessiti per desenvolupar o millorar les seves tecnologies de reconeixement d'àudio ni els serveis que les utilitzen. Per exemple, pot ser que, a mesura que passi el temps, es necessitin menys àudios per a alguns idiomes.

Altres llocs on es poden desar les gravacions d'àudio

L'opció de configuració per a les gravacions d'àudio no afecta altres serveis de Google (com ara Google Voice o YouTube) que potser feu servir per desar informació d'àudio.

En funció d'altres opcions de configuració del dispositiu, és possible que s'hi continuïn desant gravacions d'àudio. Per exemple, si activeu Voice Match, és possible que les gravacions d'àudio es desin al dispositiu per facilitar el reconeixement de la vostra veu.

Els àudios del dispositiu es poden utilitzar per millorar les tecnologies de reconeixement d'àudio del dispositiu. Aquestes millores es poden enviar a Google, sense les gravacions d'àudio, per ajudar a desenvolupar i millorar les tecnologies de reconeixement d'àudio i els serveis de Google que les utilitzen. Per exemple, quan l'opció de configuració Millora Gboard està activada, Gboard pot millorar el reconeixement per a tothom sense enviar al servidor el que dieu. Obteniu informació sobre com millora Gboard.

Com funcionen les gravacions d'àudio

Com es desen les gravacions d'àudio

Google grava la vostra veu i altres entrades d'àudio, així com uns segons previs, quan utilitzeu activacions d'àudio, com ara les següents:

• Tocar la icona del micròfon.
  • Prémer el botó per parlar en uns auriculars amb micro.
  • Dir ordres d'activació, per exemple, "Hey Google".

Important: és possible que es desin àudios si el vostre dispositiu detecta incorrectament una activació. Per exemple, això pot passar si hi ha un soroll que sona com "Hey Google" o una activació manual no intencionada. No deixem mai de treballar per millorar els nostres sistemes i reduir el nombre d'activacions no intencionades.

Quan l'opció de configuració per a les gravacions d'àudio està activada

Els àudios es desen al vostre Compte de Google només quan es compleixen totes les condicions següents:

• L'opció "Inclou gravacions d'àudio" està marcada.
  • Heu iniciat la sessió al vostre Compte de Google.
  • L'opció Activitat al web i en aplicacions està activada.
  • Interactueu amb la Cerca de Google, amb l'Assistent o amb Maps.

Si utilitzeu el dispositiu sense connexió a Internet, és possible que els àudios es desin al vostre compte quan torneu a estar en línia.

Com les gravacions d'àudio milloren l'experiència

Les gravacions d'àudio serveixen per:

• Desenvolupar i millorar les nostres tecnologies de reconeixement d'àudio i els serveis de Google que les utilitzen, com ara l'Assistent de Google.
  • Reconèixer millor la vostra veu a mesura que passa el temps. Per exemple, els dispositius en què tingueu l'opció Voice Match activada us podran reconèixer millor quan digueu "Hey Google".

Com la revisió d'àudios millora les nostres tecnologies

Per ajudar els serveis de Google a entendre millor el que les persones els diuen, revisors formats per a aquesta tasca analitzen un petit percentatge de mostres d'àudio seleccionades automàticament.

Per analitzar i interpretar millor una mostra d'àudio, els revisors formats per a aquesta tasca l'escolten, la transcriuen i hi fan anotacions. Per exemple, una mostra pot incloure l'àudio del que diu algú en un entorn sorollós o en un idioma concret.

Prenem mesures per protegir la vostra privadesa durant l'anàlisi. Per exemple, l'àudio es desvincula del vostre compte quan els revisors hi accedeixen.

Articles relacionats