Se og styr din søgeaktivitet

Når Web- og appaktivitet er aktiveret, gemmes dine søgninger og din aktivitet fra andre Google-tjenester på din Google-konto, så du kan få bedre søgeresultater og -forslag.

Du styrer, hvad der gemmes. Og du kan til enhver tid slette dine tidligere søgninger og din aktivitet eller deaktivere Web- og appaktivitet.

Bemærk! Hvis du har fået din Google-konto gennem dit arbejde eller din skole, skal du muligvis kontakte din administrator for at aktivere Web- og appaktivitet for din organisation.

Slå Web- og appaktivitet til eller fra

1. Gå til siden Administration af aktivitet på din computer. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Slå Web- og appaktivitet til eller fra
  3. Hvis du slår kontakten til, kan du markere afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og apps, der anvender Google-tjenester".

Bemærk! Nogle browsere og enheder kan have flere indstillinger, der påvirker, hvordan denne aktivitet gemmes.

Se eller slet din søgeaktivitet

Du kan finde og slette dine søgninger og din browseraktivitet ved at gå til Min aktivitet. Se, hvordan du ser og styrer din aktivitet, eller hvordan du sletter din aktivitet.

Følgende gemmes som Web- og appaktivitet

Oplysninger om dine søgninger m.m.

Når Web- og appaktivitet er aktiveret, gemmer Google bl.a. følgende oplysninger:

• Søgninger og andet, du foretager dig i Googles produkter og tjenester, f.eks. i Maps
  • Din placering, dit sprog, din IP-adresse, din henvisningsadresse, og om du bruger en browser eller en app
  • Annoncer, du klikker på, eller varer, du køber på en annoncørs website
  • Oplysninger om din enhed som f.eks. de seneste apps eller kontakter, du har søgt efter

Bemærk! Der gemmes muligvis også aktivitet, når du er offline.

Oplysninger om din browsing m.m.

Google kan gemme oplysninger som f.eks.:

• Websites og apps, du bruger
  • Din aktivitet på websites og i apps, der anvender Google-tjenester.
  • Din browserhistorik i Chrome

Sådan tillader du, at Google gemmer disse oplysninger:

• Web- og appaktivitet skal være aktiveret
  • Afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og i apps, der anvender Google-tjenester" skal være markeret.

Din Chrome-historik gemmes kun, hvis du er logget ind på din Google-konto, og Chrome-synkronisering er aktiveret. Få flere oplysninger om Chrome-synkronisering.

Bemærk! Hvis du bruger en delt enhed eller logger ind med mere end én konto, gemmes aktiviteten muligvis på standardkontoen i den browser eller på den enhed, du bruger.

Sådan bruger Google din gemte aktivitet

Få flere oplysninger om, hvordan Google bruger din gemte aktivitet og hjælper dig med at beskytte den.

Få flere oplysninger om, hvordan Googler behandler søgeresultater generelt, under Ofte stillede spørgsmål om privatlivspolitikken.

Sådan virker Web- og appaktivitet, når du er logget ud

Dine søge- og annonceresultater kan tilpasses ved hjælp af søgerelateret aktivitet, også selvom du er logget ud. Du kan deaktivere denne form for søgetilpasning ved at gå på nettet privat. Se, hvordan du gør.

Browserhistorik

På siden Administration af aktivitet kan du også markere afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og i apps, der anvender Google-tjenester". Når dette felt er markeret, kan du styre, om appaktivitet fra din enhed skal gemmes.

Dine søgninger og de websites, du besøger, kan også gemmes i din browser eller i Google Toolbar. Se, hvordan du sletter din historik i Chrome, Toolbar, Safari, Internet Explorer og Firefox.