Veure i controlar l'activitat de cerca

Les vostres cerques i la vostra activitat en altres serveis de Google es desen al vostre compte de Google sempre que tingueu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions. D'aquesta manera, podreu obtenir millors resultats i suggeriments de la cerca.

Podeu controlar què es desa, suprimir les cerques i l'activitat anteriors o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment.

Nota: si teniu un compte de Google de la feina o d'un centre educatiu, és possible que hàgiu de contactar amb l'administrador perquè activi l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Aneu a la pàgina Controls d'activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre compte de Google.
  2. Activeu o desactiveu l'opció.
  3. Si l'activeu, podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Veure o suprimir l'activitat de cerca

Podeu cercar i suprimir les cerques i l'activitat de navegació des de La meva activitat. Obteniu més informació sobre com consultar i controlar l'activitat o com suprimir-la.

Què es desa a Activitat al web i en aplicacions

Informació sobre les cerques i altres activitats

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, Google desa informació com ara:

• les cerques i altres accions que dueu a terme en productes i serveis de Google, com ara Maps
  • la vostra ubicació, l'idioma, l'adreça IP i si feu servir un navegador o bé una aplicació
  • els anuncis als quals heu fet clic o els articles que heu comprat al lloc de d'un anunciant
  • informació del dispositiu, com ara aplicacions recents o noms de contactes que heu cercat

Nota: l'activitat es pot desar encara que no tingueu connexió.

Informació sobre la navegació i altres activitats

Google pot desar informació com ara:

• els llocs web i les aplicacions que utilitzeu
  • la vostra activitat en llocs web i aplicacions que utilitzen els serveis de Google
  • el vostre historial de navegació de Chrome

Per permetre que Google desi aquesta informació, heu de tenir activada l'opció Activitat al web i en aplicacions i marcar la casella situada al costat d'"Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".

Nota: l'historial de Chrome només es desa si teniu la sessió iniciada al compte de Google i teniu activada l'opció Sincronització de Chrome.

Com s'utilitza la vostra activitat desada

Obteniu més informació sobre com fa servir Google la vostra activitat desada i com la mantenim privada.

Per obtenir més informació sobre com tracta Google les consultes de cerca en general, consulteu les Preguntes freqüents sobre la política de privadesa.

Com funciona l'opció Activitat al web i en aplicacions amb la sessió tancada

Els resultats d'anuncis i de la cerca es poden personalitzar fent servir l'activitat relacionada amb la cerca encara que no hàgiu iniciat la sessió. Per desactivar aquest tipus de personalització de la cerca, podeu cercar i navegar de manera privada.

Historial del navegador

A la pàgina Controls d'activitat també podeu marcar la casella "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google". Si ho feu, podreu controlar si es desa l'activitat del vostre dispositiu.

Pot ser que les cerques que feu i els llocs que visiteu també es desin al navegador o a la Barra Google. Obteniu més informació sobre com suprimir l'historial a Chrome, a la barra d'eines, a Safari, a Internet Explorer o a Firefox.