Consultar i controlar l'Activitat al web i en aplicacions

Si l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, les cerques i l'activitat d'altres serveis de Google es desaran al Compte de Google perquè pugueu obtenir experiències més personalitzades, com ara cerques més ràpides i recomanacions d'aplicacions i de contingut més útils.

Podeu desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions o suprimir l'activitat anterior en qualsevol moment.

Nota: si heu obtingut el Compte de Google a través de la feina o del centre educatiu, és possible que hàgiu de contactar amb l'administrador a fi d'activar el servei Activitat al web i en aplicacions addicional per a la vostra organització.

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. Toqueu Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", toqueu Activitat al web i en aplicacions.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  5. Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, passa el següent:
    • Podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".Quan aquesta casella està marcada, podeu controlar si es desa l'activitat en aplicacions del vostre dispositiu.Per triar si es desa l'activitat en aplicacions del dispositiu, activeu o desactiveu l'opció Desa en aquest dispositiu l'activitat que portes a terme en aplicacions.
    • Podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou les gravacions de veu i d'àudio".

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Consultar o suprimir la vostra activitat

Podeu consultar i suprimir la vostra Activitat al web i en aplicacions. Per fer-ho, aneu a La meva activitat. Obteniu més informació sobre com podeu suprimir l'activitat manualment o configurar la supressió automàtica.

Què es desa a Activitat al web i en aplicacions

Informació sobre les cerques i altres activitats que heu dut a terme als llocs web, a les aplicacions i als serveis de Google

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, Google desa aquest tipus d'informació:

• Les cerques i altres accions que dueu a terme als productes i serveis de Google, com ara Maps i Play.
  • La ubicació, l'idioma, l'adreça IP, l'URL de referència i si feu servir un navegador o bé una aplicació.
  • Els anuncis en què heu fet clic o els productes o serveis que heu comprat al lloc web d'un anunciant.
  • Informació del dispositiu, com ara aplicacions recents o noms de contactes que heu cercat.

Nota: pot ser que l'activitat es desi encara que no tingueu connexió.

Informació sobre la navegació i altres activitats que heu dut a terme als llocs web, a les aplicacions i als dispositius que utilitzen els serveis de Google

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, podeu incloure activitats addicionals, com ara les següents:

• Llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis.
  • Llocs web i aplicacions que utilitzen els serveis de Google, incloses les dades que les aplicacions comparteixen amb Google.
  • L'historial de navegació de Chrome.
  • Dades d'ús i de diagnòstic d'Android, per exemple, el nivell de bateria i els errors del sistema.

Perquè Google pugui desar aquesta informació, s'ha de complir el següent:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada.
  • La casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google" ha d'estar marcada.

L'historial de Chrome només es desa si heu iniciat la sessió al Compte de Google i teniu activada la funció Sincronització de Chrome.Obteniu informació sobre la funció Sincronització de Chrome.

Nota: si utilitzeu un dispositiu compartit o inicieu la sessió amb més d'un compte, és possible que l'activitat es desi al compte predeterminat al navegador o dispositiu que feu servir.

Gravacions de veu i d'àudio

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, podeu incloure les gravacions de veu i d'àudio com a part de l'activitat. Obteniu informació sobre les gravacions de veu i d'àudio.

Perquè Google pugui desar aquesta informació, s'ha de complir el següent:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada.
  • La casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou les gravacions de veu i d'àudio" ha d'estar marcada.

Com s'utilitza l'activitat desada

Obteniu més informació sobre com fa servir Google l'activitat desada i com contribueix a mantenir-la privada.

Per obtenir més informació sobre com tracta Google les consultes de cerca en general, llegiu les preguntes freqüents sobre la política de privadesa.

Com funciona l'opció Activitat al web i en aplicacions amb la sessió tancada

Els resultats d'anuncis i de la cerca es poden personalitzar mitjançant l'activitat relacionada amb la cerca encara que tingueu la sessió tancada. Per desactivar aquest tipus de personalització de la cerca, podeu cercar contingut i navegar de manera privada.Obteniu informació.

Historial del navegador

A la pàgina Controls d'activitat, també podeu marcar la casella "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google". Quan aquesta casella està marcada, podeu controlar si es desa l'activitat del dispositiu.

Pot ser que les cerques que feu i els llocs web que visiteu també es desin al navegador o a la Barra Google. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'historial a Chrome, la Barra Google, Safari, Internet Explorer o Firefox.