Consultar i controlar la vostra Activitat al web i en aplicacions

Si l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, les cerques i l'activitat d'altres serveis de Google es desaran al vostre Compte de Google, perquè pugueu obtenir experiències més personalitzades, com ara cerques més ràpides i recomanacions de contingut i d'aplicacions més útils.

Podeu desactivar Activitat al web i en aplicacions o suprimir l'activitat anterior en qualsevol moment.

Nota: si heu obtingut el Compte de Google a través de la feina o del centre educatiu, és possible que hàgiu de posar-vos en contacte amb l'administrador per activar el servei Activitat al web i en aplicacions addicional per a la vostra organització.

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Controls d'activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. Activeu o desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  3. Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, passa el següent:
    • Podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".
    • Podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou les gravacions de veu i d'àudio".

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Consultar o suprimir la vostra activitat

Podeu consultar i suprimir la vostra Activitat al web i en aplicacions. Per fer-ho, aneu a La meva activitat. Obteniu més informació sobre com podeu suprimir l'activitat manualment o configurar la supressió automàtica.

Què es desa a Activitat al web i en aplicacions

Informació sobre les cerques i altres activitats

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, Google desa aquest tipus d'informació:

• Les cerques i altres accions que dueu a terme en productes i serveis de Google, com ara Maps.
  • La ubicació, l'idioma, l'adreça IP, l'URL de referència i si feu servir un navegador o bé una aplicació.
  • Els anuncis en què heu fet clic o els productes o serveis que heu comprat al lloc web d'un anunciant.
  • Informació del dispositiu, com ara aplicacions recents o noms de contactes que heu cercat.

Nota: pot ser que l'activitat es desi, encara que no tingueu connexió.

Informació sobre la navegació i altres activitats

Google pot desar aquest tipus d'informació:

• Llocs web i aplicacions que feu servir.
  • La vostra activitat als llocs web i a les aplicacions quan feu servir serveis de Google.
  • El vostre historial de navegació de Chrome.

Perquè Google pugui desar aquesta informació, s'ha de complir el següent:

• L'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada.
  • La casella que hi ha al costat d'"Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google" ha d'estar marcada.

L'historial de Chrome només es desa si heu iniciat la sessió al Compte de Google i teniu activada l'opció Sincronització de Chrome. Obteniu informació sobre la Sincronització de Chrome.

Nota: si utilitzeu un dispositiu compartit o inicieu la sessió amb més d'un compte, és possible que l'activitat es desi al compte predeterminat al navegador o dispositiu que feu servir.

Com s'utilitza l'activitat desada

Obteniu més informació sobre com fa servir Google l'activitat desada i com contribueix a mantenir-la privada.

Per obtenir més informació sobre com tracta Google les consultes de cerca en general, llegiu les Preguntes freqüents sobre la política de privadesa.

Com funciona l'opció Activitat al web i en aplicacions amb la sessió tancada

Els resultats d'anuncis i de la cerca es poden personalitzar fent servir l'activitat relacionada amb la cerca encara que no hàgiu iniciat la sessió. Per desactivar aquest tipus de personalització de la cerca, podeu cercar contingut i navegar de manera privada. Obteniu informació sobre com podeu fer-ho.

Historial del navegador

A la pàgina Controls d'activitat, també podeu marcar la casella "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google". Quan aquesta casella està marcada, podeu controlar si es desa l'activitat del vostre dispositiu.

Pot ser que les cerques que feu i els llocs web que visiteu també es desin al navegador o a la Barra Google. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'historial a Chrome, a la Barra Google, a Safari, a Internet Explorer o a Firefox.