Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Opprett varsler

Du kan få e-poster når nye resultater for bestemte emner dukker opp i Google Søk. Du kan for eksempel få informasjon om nyheter eller produkter, eller du kan få beskjed når noen har nevnt navnet ditt.

Opprett varsler

1. Gå til Google Alerts.
  2. Skriv inn et emne du vil følge, i feltet øverst.
  3. For å endre innstillingene dine, klikk på Vis alternativer. Du kan endre:
    • hvor ofte du får varsler
    • hvilke typer nettsteder du ser
    • språket ditt
    • hvilken del av verden du vil ha informasjon fra
    • hvor mange resultater du vil se
    • hvilke kontoer som får varslene
  4. Klikk på Opprett varsel. Du får e-poster hver gang vi finner søkeresultater som samsvarer.

Endre varsler

1. Gå til Google Alerts.
  2. Klikk på Endre Rediger ved siden av et varsel.
  3. Klikk på Vis alternativer hvis du ikke ser noen alternativer.
  4. Utfør de ønskede endringene.
  5. Klikk på Oppdater varselet.
  6. For å endre hvordan du får varsler, klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av merk av alternativene du ønsker, og klikk på Lagre.

Slett varsler

1. Gå til Google Alerts.
  2. Klikk på Slett Slett ved siden av varselet du vil fjerne.
  3. Valgfritt: Du kan også slette varsler ved å klikke på Opphev abonnementet nederst i en e-post med et varsel.

Løs problemer med å få eller se varsler

Trinn 1: Sjekk hvilken konto du er logget på
  1. Gå til Google Alerts.
  2. Sjekk Google-raden for å finne den nåværende kontoen din.
  3. Hvis du ikke bruker riktig konto, klikker du på profilbildet ditt etterfulgt av Logg av.
  4. Logg på med den riktige kontoen.
Trinn 2: Sjekk varselinnstillingene dine
  1. Gå til Google Alerts.
  2. Hvis du ser en melding om at varslene dine er slått av, klikk på Slå på.
  3. Klikk på varselet du vil se resultater for, i «Dine varsler»-delen.
  4. For å sjekke e-postadressen din og innstillingene dine, klikk på Vis alternativer.
Trinn 3: Sjekk e-postinnstillingene dine

Hvis du har fulgt trinnene over og fortsatt ikke får nye varsler, bør du sjekke e-postkontoen din:

• Sjekk at innboksen din ikke er full.
  • Sjekk at e-post fra Google Alerts ikke havner i nettsøppelmappen din. Hvis du bruker Gmail, legger du til googlealerts-noreply@google.com i kontaktene dine.