Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fer que Google sigui el motor de cerca predeterminat

Per obtenir resultats de Google cada vegada que cerqueu alguna cosa, podeu fer que Google sigui el vostre motor de cerca predeterminat. Si el vostre navegador no s'inclou a la llista següent, consulteu-ne els recursos d'ajuda per obtenir informació sobre com es canvia la configuració de cerca.

Google Chrome

Ordinador

1. Obriu Google Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració. O, a la barra d'adreces, introduïu chrome://settings.
    • Consell: si hi ha una actualització de Chrome disponible, veureu l'opció Actualitza  a la part superior dreta. Feu clic a Actualitza  i, a continuació, Configuració.
  3. A "Motor de cerca", seleccioneu Google.

Telèfon o tauleta Android

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració bàsica", toqueu Motor de cerca i, a continuació, Google.

iPhone o iPad

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Motor de cerca i, a continuació, Google.
Microsoft Edge

Microsoft Edge 79 i versions posteriors

1. Obriu Microsoft Edge.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i més Configuració i més i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, feu clic a Privadesa, cerca i serveis.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a "Serveis".
  5. Feu clic a Barra d'adreces i Cerca.
  6. Al menú desplegable "Motor de cerca utilitzat a la barra d'adreces" i, a continuació, Seleccioneu Google.
Internet Explorer 8 i versions posteriors

Consell: per veure quina versió d'Internet Explorer utilitzeu, feu clic a Ajuda i, a continuació, Quant a l'Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A la part superior dreta, feu clic a la icona d'engranatge.
  3. Feu clic a Gestiona els complements.
  4. A la part inferior, feu clic a Cerca més barres d'eines i extensions.
  5. Desplaceu-vos cap avall fins a l'extensió de la Cerca de Google.
  6. Feu clic a Afegeix. Per confirmar l'acció, torna a fer clic a Afegeix.
  7. A la part superior dreta, feu clic a la icona d'engranatge.
  8. Feu clic a Gestiona els complements.
  9. A l'esquerra, a "Tipus de complements", feu clic a Proveïdors de cerca.
  10. A la dreta, feu clic a Cerca de Google.
  11. A la part inferior, feu clic a Configuració per defecte.

Internet Explorer 10

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret de la pàgina, feu clic a la icona d'engranatge.
  3. Feu clic a Gestiona els complements.
  4. A la part esquerra de la pàgina, feu clic a Proveïdors de cerca.
  5. A l'extrem inferior esquerre, feu clic a Cerca més proveïdors.
  6. Seleccioneu Google.
  7. Feu clic a Afegeix a l'Internet Explorer.
  8. Activeu la casella situada al costat de "Fes que aquest sigui el meu proveïdor de cerca per defecte".
  9. Feu clic a Afegeix.

Internet Explorer 9

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del navegador, feu clic a la icona Eines.
  3. Feu clic a Opcions d'Internet.
  4. A la pestanya General, aneu a la secció "Cerca" i feu clic a Configuració.
  5. Seleccioneu Google.
  6. Feu clic a Configuració per defecte.
  7. Feu clic a Tanca.

Internet Explorer 8

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del navegador, feu clic a la fletxa cap avall del quadre de cerca.
  3. Feu clic a Cerca més proveïdors.
  4. Feu clic a Google.
  5. Activeu la casella situada al costat de "Fes que aquest sigui el meu proveïdor de cerca per defecte".
  6. Feu clic a Administra els proveïdors de cerca.
  7. Feu clic a Afegeix.
Firefox
  1. Obriu Firefox.
  2. A la barra de cerca petita que hi ha a la part superior dreta del navegador, feu clic a Cerca Cerca.
  3. Feu clic a Canvia els paràmetres de cerca.
  4. A "Motor de cerca per defecte", seleccioneu Google.
Safari
  1. Obriu Safari.
  2. Feu clic a la barra de cerca.
  3. A l'extrem esquerre de la barra de cerca, feu clic a la lupa.
  4. Seleccioneu Google.
Navegador Android
  1. Obriu l'aplicació de navegador. Es pot anomenar Internet o Navegador.
  2. Toqueu el botó Menú del telèfon o el de la part superior dreta del navegador.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Avançada i, a continuació, Defineix el motor de cerca.
  4. Toqueu Google.
Widget de la Cerca

Important: aquesta funció està disponible en dispositius nous distribuïts a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) a partir de l'1 de març de 2020.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Widget de la Cerca i, a continuació, Canvia a Google.