Establir Google com a motor de cerca predeterminat

Per obtenir resultats de Google cada vegada que feu una cerca, podeu establir Google com el vostre motor de cerca predeterminat. Si el vostre navegador no s'inclou a la llista següent, consulteu-ne els recursos d'ajuda per obtenir informació sobre com es canvia la configuració de cerca.

Google Chrome

Ordinador

1. Obriu Google Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Motor de cerca", seleccioneu Google.

Mòbil

1. Obriu Google Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Bàsic", toqueu Motor de cerca.
  4. Toqueu Google.
Microsoft Edge
  1. Aneu a google.com amb el navegador del dispositiu.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més accions (...) i, a continuació, Configuració.
  3. A la secció "Configuració avançada", feu clic a Visualitza la configuració avançada.
  4. A "Cerca a la barra d'adreces amb", feu clic a Canvia.
  5. Feu clic a Cerca de Google i, a continuació, Defineix com a opció per defecte.

Nota: si la Cerca de Google no figura com a opció, feu una cerca a google.com i, a continuació, torneu a seguir els passos anteriors.

Internet Explorer 8 i versions posteriors

Consell: per veure quina versió d'Internet Explorer utilitzeu, feu clic a Ajuda i, a continuació, Quant a Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del quadre de cerca, feu clic a la fletxa avall.
  3. Feu clic a Afegeix.
  4. Seleccioneu Cerca de Google.
  5. Feu clic a Afegeix.
  6. A l'extrem superior dret, feu clic a Configuració Configuració.
  7. Seleccioneu Gestiona els complements.
  8. Feu clic a Proveïdors de cerca.
  9. Seleccioneu Google.
  10. Feu clic a Defineix com a opció per defecte.

Internet Explorer 10

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret de la pàgina, feu clic a la icona d'engranatge.
  3. Feu clic a Gestiona els complements.
  4. A la part esquerra de la pàgina, feu clic a Proveïdors de cerca.
  5. A l'extrem inferior esquerre, feu clic a Cerca més proveïdors.
  6. Seleccioneu Google.
  7. Feu clic a Afegeix a l'Internet Explorer.
  8. Activeu la casella situada al costat de "Fes que aquest sigui el meu proveïdor de cerca per defecte".
  9. Feu clic a Afegeix.

Internet Explorer 9

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del navegador, feu clic a la icona Eines.
  3. Feu clic a Opcions d'Internet.
  4. A la pestanya General, aneu a la secció "Cerca" i feu clic a Configuració.
  5. Seleccioneu Google.
  6. Feu clic a Configuració per defecte.
  7. Feu clic a Tanca.

Internet Explorer 8

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del navegador, feu clic a la fletxa cap avall del quadre de cerca.
  3. Feu clic a Cerca més proveïdors.
  4. Feu clic a Google.
  5. Activeu la casella situada al costat de "Fes que aquest sigui el meu proveïdor de cerca per defecte".
  6. Feu clic a Administra els proveïdors de cerca.
  7. Feu clic a Afegeix.
Firefox
  1. Obriu Firefox.
  2. A la barra de cerca petita que hi ha a la part superior dreta del navegador, feu clic a Cerca Cerca.
  3. Feu clic a Canvia els paràmetres de cerca.
  4. A "Motor de cerca per defecte", seleccioneu Google.
Safari
  1. Obriu Safari.
  2. Feu clic a la barra de cerca.
  3. A l'extrem esquerre de la barra de cerca, feu clic a la lupa.
  4. Seleccioneu Google.
Navegador Android
  1. Obriu l'aplicació de navegador. Es pot anomenar Internet o Navegador.
  2. Toqueu el botó Menú del telèfon o el de la part superior dreta del navegador.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Avançada i, a continuació, Defineix el motor de cerca.
  4. Toqueu Google.