Aseta Google etusivuksi

Tee Googlesta etusivusi, niin pääset Googleen nopeasti aina kun avaat selaimen. Seuraavassa on ohjeet yleisille selaimille:

Google Chrome

1. Klikkaa Chrome-valikkoa Chrome-valikko selaimen oikeassa ylälaidassa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. search settings appearance section screenshot Valitse Näytä Etusivu-painike -valintaruutu Ulkoasu-osiossa. Kun ruutu on valittu, sen alla näkyy verkko-osoite.
  4. search settings appearance section change link screenshotValitse Vaihda.
  5. search settings dialogue box screenshotValitse Avaa tämä sivu ja kirjoita tekstikenttään [www.google.fi].
  6. search settings OK button screenshotValitse OK.

Internet Explorer 6+

1. Klikkaa Työkalut selaimen ylälaidan valikkopalkissa.
  2. Valitse Internet-asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehti.
  4. Kirjoita Etusivu-kohdan tekstikenttään [//www.google.fi].
  5. Valitse OK.

Kun olet suorittanut edelliset toimenpiteet, käynnistä selain uudelleen, jonka jälkeen näet uuden etusivusi.

Firefox 7.1+

1. Avaa selain ja siirry osoitteeseen www.google.fi.
  2. Klikkaa verkko-osoitteen vasemmalla puolella olevaa kuvaketta, vedä se selaimen oikeassa yläkulmassa olevaan Etusivu-painikkeeseen ja vapauta hiiren painike.
  3. Valitse Kyllä.

Safari 3.0+ (Mac OS X)

1. Valitse selaimessa Safari-valikko > Asetukset
  2. Valitse Yleiset-välilehti.
  3. Kirjoita Kotisivu-kohdan tekstikenttään [www.google.fi] ja paina Enter.

Eikö selaintasi ole luettelossa? Katso selaimesi ohjeista, miten voit vaihtaa etusivun. Haluat myös ehkä asettaa Googlen oletushakukoneeksesi.