Googlen asettaminen etusivuksi

Tee Googlesta etusivusi, niin pääset Googleen nopeasti aina, kun avaat selaimen.

Etusivun vaihtaminen

Jos et näe selaintasi luettelossa, avaa selaimesi ohje ja etsi tietoa selaimen etusivun vaihtamisesta.

Google Chrome
  1. Klikkaa tietokoneen selaimen oikeassa ylänurkassa olevaa Chrome-valikkoa [insert icon]
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Ulkonäkö-kohdassa Näytä Etusivu-painike -valintaruutu. Kun valintaruutu on valittu, näet sen alla verkko-osoitteen.
  4. Valitse Vaihda.
  5. Valitse Avaa tämä sivu ja kirjoita tekstikenttään www.google.fi.
  6. Valitse OK.

Huomaa: Google Chromen etusivua ei voi asettaa tabletissa tai puhelimessa.

Internet Explorer&nbsp
  1. Klikkaa Työkalut selaimen ylälaidan valikkopalkissa.
  2. Valitse Internet-asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehti.
  4. Kirjoita Kotisivu-kohdan tekstikenttään //www.google.fi.
  5. Valitse OK.

Kun olet suorittanut edelliset toimenpiteet, käynnistä selain uudelleen, jonka jälkeen näet uuden etusivusi.

Firefox
  1. Avaa selain ja siirry osoitteeseen www.google.fi.
  2. Klikkaa verkko-osoitteen vasemmalla puolella olevaa kuvaketta.
  3. Vedä ja pudota kuvake selaimen oikeassa yläreunassa olevaan Koti-painikkeeseen.
  4. Valitse Kyllä.
Safari
  1. Valitse selaimessa Safari-valikko > Asetukset
  2. Valitse Yleiset-välilehti.
  3. Kirjoita Kotisivu-kohdan tekstikenttään www.google.fi ja paina enteriä.
Androidin selain
  1. Avaa selainsovellus. Sen nimi voi olla Internet tai Selain.
  2. Kosketa Valikko-painiketta puhelimessasi tai selaimen oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Asetukset > Yleiset > Aseta saapumissivu.
  4. Kirjoita www.google.fi.
Vinkki: voit myös asettaa Googlen oletushakukoneeksesi.

Google on juuttunut etusivukseni

Google ei koskaan muuta etusivuasetuksiasi ilman lupaasi. Yllä olevilla selainkohtaisilla ohjeilla voit asettaa etusivusi uudelleen. Ohjeita noudattamalla voit vaihtaa haluamasi sivuston etusivuksi Googlen sijaan.

Jos etusivun nollaus ei ratkaise ongelmaa, syynä voi olla Googlen sivustoksi tekeytyvä haittaohjelma. Lisätietoja haittaohjelmien tunnistamisesta ja poistamisesta