Gør Google til min startside

Du kan hurtigt åbne Google, hver gang du åbner din browser, ved at gøre Google til din startside. Her er en vejledning til almindelige browsere:

Google Chrome

1. Klik på Chrome-menuen Chrome-menu i din browsers øverste højre hjørne.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. search settings appearance section screenshot I sektionen "Udseende" skal du markere feltet ud for Vis startknappen. Når feltet er markeret, vises der en webadresse nedenunder.
  4. search settings appearance section change link screenshotKlik på Skift.
  5. search settings dialogue box screenshotKlik på Åbn denne side, og indtast [www.google.com] i tekstfeltet.
  6. search settings OK button screenshotKlik på OK.

Internet Explorer 6 eller nyere

1. Klik på Værktøjer i menulinjen øverst i din browser.
  2. Vælg Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. I afsnittet "Startside" skal du indtaste [//www.google.com] i tekstfeltet.
  5. Klik på OK.

Når du har udført trinnene ovenfor, skal du genstarte din browser for at se din nye startside.

Firefox 7.1 eller nyere

1. Åbn din browser, og gå til www.google.com.
  2. Klik på ikonet til venstre for webadressen, træk det til startknappen øverst til højre i browseren, og slip det.
  3. Klik på Ja.

Safari 3.0 (Mac OS X) eller nyere

1. I din browser skal du klikke på Safari-menuen > Indstillinger
  2. Klik på fanen Generelt.
  3. I afsnittet "Startside" skal du indtaste [www.google.com] i tekstfeltet og klikke på Enter.

Er din browser ikke med på listen? Se i browserens Hjælp for at få oplysninger om startsideindstillinger. Det kan også være en god ide at gøre Google til din standardsøgemaskine.