Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Establir Google com a pàgina d'inici

Establiu Google com a pàgina d'inici per accedir-hi ràpidament cada cop que obriu el navegador.

Canviar la pàgina d'inici

Trieu un navegador a continuació i seguiu els passos a l'ordinador. Si no veieu el navegador que voleu a la llista següent, aneu a la secció "Ajuda" del navegador i cerqueu informació sobre com canviar-ne la pàgina d'inici.

Firefox
  1. Obriu el navegador i accediu a la pàgina www.google.com.
  2. Arrossegueu la pestanya fins al botó Inici i deixeu-la anar.
  3. Feu clic a .
Google Chrome
  1. A l'extrem superior dret del navegador de l'ordinador, feu clic a Més Més i després Configuració.
  2. A la secció "Aparença", activeu l'opció Mostra el botó Pàgina d'inici.
  3. Seleccioneu la segona opció i introduïu www.google.com.
Safari
  1. A l'extrem superior esquerre de la pantalla, seleccioneu Safari i després Preferències i després General.
  2. Al costat de les opcions "Obre les finestres noves amb" i "Obre les pestanyes noves amb", seleccioneu Pàgina d'inici
  3. Al costat de "Pàgina d'inici", introduïu www.google.com.
Internet Explorer
  1. A la barra de menú situada a la part superior del navegador, feu clic a Eines.
  2. Seleccioneu Opcions d'Internet.
  3. Feu clic a la pestanya General.
  4. A la secció "Pàgina d'inici", introduïu //www.google.com al quadre de text.
  5. Feu clic a D'acord.
  6. Reinicieu el navegador.
Microsoft Edge
  1. A l'extrem superior dret del navegador, seleccioneu Més 더보기 i després Configuració.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a "Obre amb" i seleccioneu Una pàgina o diverses pàgines en concret.
  3. Obriu la llista i seleccioneu Personalitza. A continuació, seleccioneu la "X" que hi ha al costat de la pàgina d'inici actual.
  4. Al costat d'"Introdueix una adreça web", introduïu www.google.com i seleccioneu el signe més.

Google és la meva pàgina d'inici i no puc canviar-la

Google no canvia la configuració de la pàgina d'inici sense el vostre permís.

1. Restabliu la pàgina d'inici. Trieu un navegador a la llista anterior i seguiu els passos per substituir Google pel lloc web que vulgueu com a pàgina d'inici.
  2. Comproveu si hi ha programes no desitjats. Si el problema continua després de restablir la pàgina d'inici, és possible que tingueu algun programa no desitjat, anomenat programari maliciós, que imiti el lloc web de Google. Obteniu informació sobre el programari maliciós i com suprimir-lo