Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Notificació "Aquest lloc web pot malmetre l'ordinador"

El missatge "Aquest lloc web pot malmetre l'ordinador" es mostra a sota de l'URL d'un lloc web quan pensem que el lloc al qual esteu a punt d'accedir pot permetre que alguns programes instal·lin programari maliciós a l'ordinador.

Què passa si accediu al lloc web?

El programari maliciós pot permetre que programes no desitjats robin contrasenyes i números de targetes de crèdit, alenteixin l'ordinador o modifiquin els resultats de la cerca. Us recomanem que no visiteu el lloc web fins que aquest missatge no desaparegui del resultat de la cerca.

Consell: si creieu que un lloc web ha baixat programari maliciós al vostre ordinador, obteniu informació sobre com podeu informar de baixades malicioses i com podeu mantenir el dispositiu net.

Suprimir el missatge del vostre lloc web

La notificació "Aquest lloc web pot malmetre l'ordinador" no se suprimirà fins que el propietari del lloc web no prengui mesures.

Seguiu aquests passos per solucionar el problema si el missatge es mostra al vostre lloc web:

1. Registreu i verifiqueu el lloc web a Search Console de Google.
  2. Inicieu la sessió a Search Console i comproveu la secció "Problemes de seguretat" per veure detalls d'exemples d'URL que podrien estar infectats. Solucioneu el problema de seguretat va permetre que s'infectés el lloc web. Si no ho feu, és probable que el vostre lloc web es torni a infectar.
  3. Llegiu els nostres recursos per a llocs web piratejats, que inclouen informació detallada sobre com podeu corregir el problema al vostre lloc web.
  4. Quan hàgiu netejat tot el lloc web i sigui segur de nou, sol·liciteu una revisió a la secció Problemes de seguretat a Search Console. Un cop determinem que el problema del lloc web s'ha solucionat, suprimirem la notificació "Aquest lloc web pot malmetre l'ordinador".

Necessiteu més ajuda? Publiqueu una pregunta al Fòrum d'ajuda del Centre de la Cerca, en què alguns experts de Google Search Console us poden ajudar a resoldre el problema.