Fer cerques i navegar en privat

Podeu controlar la informació que compartiu amb Google quan feu cerques. Per navegar pel web en privat, podeu utilitzar la navegació privada, tancar la sessió del compte, canviar la configuració dels resultats de cerca personalitzats o suprimir l'activitat anterior.

Si voleu fer cerques al web sense desar l'activitat de cerca al compte, podeu utilitzar el mode de navegació privada en un navegador, com ara Chrome o Safari.

Com funciona la navegació privada

La navegació privada funciona de manera diferent segons el navegador que utilitzeu. Normalment, la navegació privada implica el següent:

• Les cerques que feu o els llocs web que visiteu no es desen a l'historial del dispositiu ni a l'historial de navegació.
  • És possible que els fitxers que baixeu o les adreces d'interès que creeu es desin al dispositiu.
  • Les galetes se suprimeixen quan tanqueu la finestra o la pestanya de navegació privada.
  • Pot ser que vegeu resultats i suggeriments de cerca en funció de la vostra ubicació o d'altres cerques que heu fet durant la sessió de navegació actual.

Important: si inicieu la sessió al vostre Compte de Google per utilitzar un servei web, com ara Gmail, pot ser que les cerques i l'activitat de navegació es desin al compte.

Obrir el mode de navegació privada

Obteniu més informació sobre com podeu fer cerques de manera privada en aquests navegadors:

Activar el mode d'incògnit

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Toqueu la barra de cerca.
  3. A sobre del teclat, activeu el mode d'incògnit.

Desactivar el mode d'incògnit

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Toqueu la barra de cerca.
  3. A sobre del teclat, desactiveu el mode d'incògnit.

Tancar la sessió del vostre Compte de Google

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  3. A sota del compte que voleu suprimir, toqueu Suprimeix d'aquest dispositiu.

Protegir la navegació amb Face ID o Touch ID

Podeu activar Face ID o Touch ID al mode d'incògnit perquè la vostra sessió de navegació sigui més segura.

Activar Face ID o Touch ID

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra Foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració i, a continuació, Privadesa i seguretat.
  3. Activeu l'opció Activa Face ID al mode d'incògnit o l'opció Activa Touch ID al mode d'incògnit.

Si se us pregunta si voleu continuar en mode d'incògnit

Si, amb la funció Face ID o Touch ID activada, tanqueu l'aplicació i torneu al cap de més de 15 minuts, se us preguntarà si voleu continuar en mode d'incògnit.

• Toqueu Surt del mode d'incògnit per tornar a la navegació habitual.
  • Toqueu Continua per continuar la navegació privada. Se us demanarà que feu l'autenticació amb Face ID o Touch ID per tornar a entrar a la sessió.