Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Google Søk-appen for Windows 8

Du kan raskt søke på nettet og lett få tilgang til andre Google-produkter med Google Søk-appen for Windows 8.

Har du ikke Google Søk-appen ennå? Last ned Google Søkeapp til Windows 8-enheten din.

Søketips

• Talesøk: For å starte et talesøk, trykk på Mikrofon voice_icon_image.
  • Bruk andre Google-produkter: For å gå til andre Google-produkter, for eksempel Maps, Kalender og Gmail, trykk på Apper App.
  • Tidligere søk: For å se tidligere søk, trykk på Logg Logg.
  • Finn en type informasjon: Bruk feltet over søkeresultatene til å filtrere resultatene i kategorier, for eksempel Bilder, Videoer eller Nyheter.
  • Avgrens resultatene: For å velge verktøy for å filtrere resultatene etter tid, kilde, farge og oversatte utenlandske sider, trykk på Mer etterfulgt av Søkeverktøy.

Sånn endrer du innstillingene

1. Åpne Google Søkeapp på Windows 8-enheten din.
  2. Sveip fra høyre side av skjermen for å åpne symbolmenyen.
  3. Trykk på Innstillinger Settings > Innstillinger.
  4. Slå innstillingen du vil endre, av eller på.

Søk i innstillingene

Søk med stemmen

Når talesøk er slått på, kan du si søket ditt høyt etter at du har trykket på Mikrofon voice_icon_image. Når talesøk er slått av, vises ikke mikrofonen på søkesiden.

Se resultater etter hvert som du skriver

Når du begynner å skrive inn et søk, ser du populære søkeresultater under søkefeltet. Hvis du ikke ser resultatene du vil ha, fortsetter du å skrive, så oppdateres resultatene mens du skriver. Finn ut mer om å få resultater mens du skriver.

Filtrer ikke-barnevennlige resultater

For å filtrere eller vise resultater som ikke er barnevennlige, gå til Søkeinnstillinger-siden og endre Sikkert søk-innstillingen.

Tidligere søk

Slett tidligere søk

Trykk på Tøm loggen på denne enheten etterfulgt av Ja.

Slutt å lagre søk på enheten

Slå «Aktivér logg på denne enheten» på eller av.

Administrer tidligere søk som er lagret i Google-kontoen din

Hvis du er logget på, ser du en knapp merket med «Administrer nettloggen din».

Trykk på denne knappen for å se og slette søk som er lagret på Min aktivitet-siden din.