Google Zoeken-app voor Windows 8

Met de Google Zoeken-app voor Windows 8 kunt u snel op internet zoeken en kunt u eenvoudig andere Google-producten gebruiken.

Heeft u de Google Zoeken-app nog niet? Download de Google Zoeken-app voor uw Windows 8-apparaat.

Zoektips

• Gesproken zoekopdracht: Tik op Microfoon voice_icon_image om een gesproken zoekopdracht te starten.
  • Andere Google-producten gebruiken: Tik op Apps App om andere Google-producten te openen, zoals Maps, Agenda of Gmail.
  • Eerdere zoekopdrachten: Tik op Geschiedenis Geschiedenis om uw recente zoektermen te bekijken.
  • Een bepaald type informatie vinden: Gebruik de balk boven de zoekresultaten om resultaten te filteren op categorieën zoals Afbeeldingen, Video's of Nieuws.
  • Uw zoekresultaten verfijnen: Tik op Meer en dan Zoekhulpmiddelen om resultaten te filteren op tijd, bron, kleur of vertaalde buitenlandse pagina's.

Uw instellingen wijzigen

1. Open de Google Zoeken-app op uw Windows 8-apparaat.
  2. Veeg van de rechterkant van het scherm naar links om het snelmenu te openen.
  3. Tik op Instellingen Settings > Instellingen.
  4. Schakel de gewenste instelling in of uit.

Zoekinstellingen

Gebruik uw stem om te zoeken

Als de functie voor gesproken zoekopdrachten is ingeschakeld, kunt u een zoekopdracht inspreken nadat u op Microfoon voice_icon_image heeft getikt. De microfoon wordt niet weergegeven als gesproken zoekopdrachten is uitgeschakeld.

Resultaten weergeven terwijl u typt

Terwijl u een zoekterm begint te typen, worden onder het zoekvak populaire zoekresultaten weergegeven. Als de gewenste resultaten er niet bij staan, blijft u typen en worden de resultaten geüpdatet terwijl u typt. Meer informatie over resultaten terwijl u typt.

Expliciete resultaten filteren

Als u expliciete resultaten wilt filteren of weergeven, gaat u naar de pagina Zoekinstellingen en wijzigt u de instelling voor SafeSearch.

Eerdere zoekopdrachten

Uw eerdere zoekopdrachten verwijderen

Tik op Geschiedenis wissen op dit apparaat en dan Ja.

Het opslaan van zoekopdrachten op uw apparaat stoppen

Schakel 'Geschiedenis registreren op dit apparaat' in of uit.

Eerdere zoekopdrachten beheren die zijn opgeslagen op uw Google-account

Als u bent ingelogd, wordt de knop 'Uw webgeschiedenis beheren' weergegeven.

Tik op deze knop om zoekopdrachten weer te geven en te verwijderen die zijn opgeslagen op uw pagina Mijn activiteit.