Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Haku ‑sovelluksen Windows 8 ‑versio

Google Haku ‑sovelluksen Windows 8 ‑versiolla voit tehdä nopeasti hakuja verkossa ja päästä kätevästi muihin Googlen tuotteisiin.

Eikö sinulla ole vielä Google Haku ‑sovellusta? Lataa Google-hakusovellus Windows 8 -laitteeseesi.

Hakuvinkkejä

• Puhehaku: Aloita puhehaku valitsemalla Mikrofoni voice_icon_image.
  • Googlen muiden tuotteiden käyttö: Jos haluat käyttää muita Googlen tuotteita, kuten Mapsia, Kalenteria ja Gmailia, valitse Sovellukset Sovellus.
  • Aiemmat haut: Löydät edelliset hakutermisi valitsemalla Historia Historia.
  • Tietyntyyppisten tietojen etsiminen: Hakutulosten yläpuolella olevan palkin avulla voit rajata hakutulokset tiettyihin luokkiin, kuten kuviin, videoihin tai uutisiin.
  • Tulosten tarkentaminen: Voit suodattaa tuloksia ajan, värin ja vieraasta kielestä kääntämisen perusteella valitsemalla Lisää ja sitten Hakutyökalut.

Näin muutat asetuksia

1. Avaa Google-hakusovellus Windows 8 -laitteellasi.
  2. Avaa oikopolut pyyhkäisemällä näytön oikeasta laidasta.
  3. Valitse Asetukset Settings > Asetukset.
  4. Laita haluamasi asetukset päälle tai pois päältä.

Hakuasetukset

Puhumalla hakeminen

Kun puhehaku on päällä, valitse Mikrofoni voice_icon_image, niin voit sanoa hakusi ääneen. Kun puhehaku on pois päältä, mikrofonikuvaketta ei näy hakusivulla.

Tulosten näkyminen kirjoittamisen aikana

Kun alat kirjoittaa hakutermiä, hakukentän alapuolelle tulee näkyviin suosittuja hakutuloksia. Jos et näe haluamiasi tuloksia, jatka kirjoittamista, niin tulokset päivittyvät sitä mukaa kuin kirjoitat. Lue lisää kirjoittamisen aikana näkyvistä tuloksista.

Avoimen seksuaalisten tulosten suodattaminen

Voit suodattaa tai näyttää avoimen seksuaaliset tulokset muuttamalla SafeSearch-asetusta Hakuasetukset-sivulta.

Hakuhistoria

Hakujen poistaminen

Valitse Tyhjennä tämän laitteen historia ja sitten Kyllä.

Laitehistorian tallentamisen lopettaminen

Laita "Ota historia käyttöön laitteella" ‑asetus päälle tai pois päältä.

Google-tilille tallennettujen hakujen hallinnointi

Jos olet kirjautuneena tilillesi, löydät asetuksista Google-historian hallinnoiminen ‑painikkeen.

Kosketa tätä painiketta, jos haluat nähdä ja poistaa hakuja, jotka on tallennettu Omat tapahtumat ‑sivullesi.