Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Appen Google Søgning til Windows 8

Du kan hurtigt søge på nettet og nemt få adgang til andre Google-produkter ved hjælp af appen Google Søgning til Windows 8.

Har du ikke appen Google Søgning endnu? Download appen Google Søgning til din Windows 8-enhed.

Søgetips

• Stemmesøgning: Tryk på Mikrofon voice_icon_image for at starte en stemmesøgning.
  • Brug andre Google-produkter: Tryk på Apps App for at gå til andre Google-produkter, f.eks. Maps, Kalender eller Gmail.
  • Tidligere søgninger: Tryk på Historik Historik for at se dine seneste søgetermer.
  • Find en bestemt type oplysninger: Brug feltet over søgeresultaterne til at filtrere resultaterne efter kategorier, f.eks billeder, videoer eller nyheder.
  • Afgræns dine resultater: Du kan vælge værktøjer til at filtrere resultaterne efter tid, kilde, farve og oversatte udenlandske sider ved at trykke på Mere og så Søgeværktøjer.

Sådan ændrer du dine indstillinger

1. Åbn appen Google Søgning på din Windows 8-enhed.
  2. Stryg fra højre side af skærmen for at åbne amuletmenuen.
  3. Tryk på Indstillinger Settings > Indstillinger.
  4. Slå den indstilling, du vil ændre, til eller fra.

Søgeindstillinger

Brug din stemme til at søge

Hvis stemmesøgning er aktiveret, kan du indtale din søgning, når du har trykket på Mikrofon voice_icon_image. Hvis stemmesøgning er deaktiveret, vises mikrofonen ikke på din søgeside.

Få vist resultater, mens du indtaster

Når du begynder at indtaste din søgeterm, kan du se populære søgeresultater under søgefeltet. Hvis du ikke ser de resultater, du leder efter, kan du fortsætte med at indtaste din søgeterm, så resultaterne opdateres. Få flere oplysninger om resultater, mens du indtaster.

Filtrér eksplicitte resultater

Hvis du vil bortfiltrere eksplicitte resultater eller få dem vist, skal du gå til siden Søgeindstillinger og ændre indstillingen for Beskyttet søgning.

Tidligere søgninger

Slet dine tidligere søgninger

Tryk på Ryd denne enheds historik og så Ja.

Gem ikke længere søgninger på din enhed

Slå "Registrer historik på denne enhed" til eller fra.

Administrer tidligere søgninger, der er gemt på din Google-konto

Hvis du er logget ind, kan du se knappen Administrer din webhistorik.

Tryk på denne knap for at se og slette søgninger, der er gemt på siden Min aktivitet.