Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Aplicació Cerca de Google per a Windows 8

Podeu fer cerques ràpides al web i accedir a altres productes de Google fàcilment mitjançant l'aplicació Cerca de Google per a Windows 8.

Encara no teniu l'aplicació Cerca de Google? Baixeu-la per al dispositiu Windows 8.

Consells per a la cerca

• Cerca per veu: per iniciar una cerca per veu, toqueu Micròfon voice_icon_image.
  • Utilitzar altres productes de Google: per accedir a altres productes de Google, com ara Maps, Calendar i Gmail, toqueu Aplicacions Aplicació.
  • Cerques anteriors: per veure els termes de cerca recents, toqueu Historial Historial.
  • Cercar un tipus d'informació: feu servir la barra que hi ha a sobre dels resultats de la cerca per filtrar els resultats per categories, com ara Imatges, Vídeos o Notícies.
  • Reduir el nombre de resultats: per triar les eines per filtrar els resultats per hora, font, color i pàgines traduïdes en altres idiomes, toqueu Més i després Eines de cerca.

Com es canvia la configuració

1. Obriu l'aplicació Cerca de Google al dispositiu Windows 8.
  2. Feu lliscar el dit des del costat dret de la pantalla per obrir el menú de botons d'accés.
  3. Toqueu Configuració Settings > Configuració.
  4. Activeu o desactiveu l'opció que vulgueu canviar.

Configuració de la cerca

Utilitzar la veu per fer cerques

Quan la cerca per veu està activada, podeu tocar Micròfon voice_icon_image i dir la cerca en veu alta. Si està desactivada, el micròfon no es mostrarà a la pàgina de cerca.

Veure els resultats a mesura que s'escriu

Quan comenceu a escriure el terme de cerca, veureu que es mostren resultats de la cerca populars a sota del quadre de cerca. Si no obteniu els resultats que voleu, continueu escrivint i els resultats s'actualitzaran a mesura que escriviu. Obteniu més informació sobre els resultats a mesura que s'escriu.

Filtrar els resultats explícits

Per filtrar o mostrar els resultats explícits, visiteu la pàgina Configuració de la cerca i canvieu l'opció de configuració de SafeSearch.

Cerques anteriors

Suprimir les cerques anteriors

Toqueu Esborra l'historial d'aquest dispositiu i després .

Deixar de desar les cerques al dispositiu

Activeu o desactiveu l'opció "Registra l'historial d'aquest dispositiu".

Gestionar cerques anteriors desades al compte de Google

Si heu iniciat la sessió, es mostrarà el botó Gestiona l'historial web.

Toqueu-lo per veure i suprimir les cerques que s'hagin desat a la pàgina La meva activitat.