Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Bidra til å forbedre Googles søkeresultater

På enkelte søkeresultater ser du et alternativ for å sende tilbakemelding eller foreslå en oversettelse. Innspillene fra deg hjelper oss med å forbedre Google Søk for alle.

Send tilbakemelding

Klikk på Tilbakemelding under søkeresultatet, og

• fortell hva du liker eller misliker med Google Søk
  • fortell oss om ting som er forvirrende eller ikke fungerer
  • gi oss forslag for å gjøre Google Søk bedre

Vær så konkret og detaljert som mulig. Mer informasjon gjør det enklere for å oss å avgjøre hva som må endres. Vi svarer deg ikke direkte, men vi bruker informasjonen du sender, til å løse problemer og forbedre søkeresultatene. Merk: Tilbakemeldingen du sender, påvirker ikke sidenes rangering i resultatene.

Foreslå en oversettelse

På enkelte søkeresultater kan det hende du kan foreslå en oversettelse. På slike resultater kan du klikke på Foreslå oversettelse og skrive inn en oversettelse.

Når du har sendt inn et forslag, kan du ikke slette det. Vi vurderer oversettelsene du foreslår, men vi bruker ikke alle forslag.