Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ajudar a millorar els resultats de la Cerca de Google

En alguns resultats de la cerca, veureu una opció per enviar suggeriments o proposar una traducció. La vostra opinió ens ajuda a millorar la Cerca de Google per a tothom.

Enviar suggeriments

A sota del resultat de la cerca, feu clic a Suggeriments i indiqueu el següent:

• Què us agrada o no us agrada de la Cerca de Google.
  • Quines coses són confuses o no funcionen.
  • Què canviaríeu per millorar la Cerca de Google.

Aporteu tants detalls com pugeu; aquesta informació ens ajuda a decidir què cal canviar. Malgrat que no us respondrem directament, utilitzarem la informació que hàgiu enviat per solucionar problemes i millorar els resultats de la cerca. Nota: els suggeriments que feu no afectaran la classificació de les pàgines als resultats de la cerca.

Suggerir una traducció

En alguns resultats de la cerca, és possible que pugueu suggerir una traducció. Per introduir-ne una, feu clic a Suggereix una traducció.

Un cop l'hàgiu enviada, ja no la podreu suprimir. Revisem les traduccions suggerides, però no les utilitzem totes.