Change your language on GoogleEndre språket ditt på GoogleBytt språket ditt på Google

Du kan velge hvilket språk du vil bruke for produkter og søkeresultater fra Google.

Google-appen

1. Åpne Google-appen Google Søk på Android-enheten din
  2. Øverst til venstre trykker du på Mer Mer og så Innstillinger og så Språk og region og så Søkespråk.
  3. Trykk på språket du vil at søkeresultatene skal vises på.

Mobilnettleser

Hvis du bruker en nettleser, for eksempel Chrome, følger du fremgangsmåten nedenfor:

1. Gå til Innstillinger for søk-siden på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Velg språkinnstillingene dine.
    • Språk i Google-produkter: Denne innstillingen endrer språket for Google-grensesnittet, inkludert meldinger og knapper på skjermen din.
    • Språk i søkeresultatene: Med denne innstillingen kan du velge flere språk for visning av søkeresultater. Vi prøver automatisk å finne resultater på språket du valgte ovenfor, men du kan når som helst velge flere språk.
  3. Trykk på Lagre.

Endre hvilke språk du bruker i Discover

Finn ut hvordan du tilpasser hvilke språk du ser i Discover.