Je taal voor Google wijzigen

Je kunt de taal kiezen die je gebruikt voor producten en zoekresultaten van Google.

Google-app

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Taal en regio en dan Zoektaal.
  3. Tik op de taal waarin je zoekresultaten wilt zien.

Mobiele browser

Als je een browser (zoals Chrome) gebruikt, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Kies je taalinstellingen.
    • Taal in Google-producten: Hiermee kies je de taal van de Google-interface. De interface bestaat onder meer uit de berichten en knoppen op je scherm.
    • Taal van zoekresultaten: Met deze instelling kun je meerdere talen kiezen voor je zoekresultaten. We proberen automatisch resultaten te vinden in de taal die je hierboven hebt geselecteerd, maar je kunt altijd meer talen kiezen.
  3. Tik op Opslaan.

Wijzigen welke talen je gebruikt in Discover

Bekijk meer informatie over hoe je kunt aanpassen welke talen je ziet in Discover.