Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cambiar o idioma de visualización en Google

Podes definir o idioma que prefiras para os botóns e o texto visible que aparece na Busca de Google.

Consello: Esta acción non lle afecta ao idioma no que se mostran os resultados de busca.

Descubre como determina Google o idioma dos resultados de busca

1. No ordenador, abre Configuración de busca.
  2. Na parte esquerda, fai clic en Idiomas.
  3. Selecciona as opcións de configuración de Idioma de visualización.
  4. Na parte inferior, fai clic en Gardar.

Resultouche útil?

Como podemos mellorar a páxina?
Busca
Borrar busca
Pechar busca
true
Buscar no Centro de axuda