Googlen kielen vaihtaminen

Voit valita Googlen tuotteiden ja hakutulosten kielen.

Google-sovellus

Google-sovelluksen käyttämän kielen vaihtaminen edellyttää puhelimen kieliasetuksen muuttamista. Asetuksen muuttaminen vaihtaa puhelimen kaikkien sovellusten kielen.

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset-sovellus. Settings.
  2. Valitse Yleiset ja sitten Kieli ja alue ja sitten iPhonen tai iPadin kieli.
  3. Valitse haluamasi kieli.
  4. Valitse Valmis.

Mobiiliselain

Jos käytät selainta, kuten Chromea tai Safaria, seuraa näitä ohjeita:

1. Siirry iPhonella tai iPadilla Hakuasetukset-sivulle.
  2. Valitse haluamasi kieliasetukset.
    • Googlen tuotteiden kieli: Tämä asetus muuttaa Googlen käyttöliittymän kielen (sisältää näytöllä näkyvät viestit ja painikkeet).
    • Hakutulosten kieli: tällä asetuksella voit valita muita kieliä, joilla hakutulokset näytetään. Google yrittää automaattisesti etsiä yllä valitulla kielellä kirjoitettuja tuloksia, mutta voit valita lisäksi myös muita kieliä.
  3. Valitse Tallenna.