Skift sprog i Google-produkter

Du kan vælge, hvilket sprog der skal bruges i Googles produkter og søgeresultater.

Google-appen

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger og så Sprog og område og så Søgesprog.
  3. Tryk på det sprog, du vil se søgeresultater på.

I en mobilbrowser

Hvis du bruger en browser, f.eks. Chrome, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Gå til siden Søgeindstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg dine sprogindstillinger.
    • Sprog i Google-produkter: Denne indstilling ændrer sproget for Google-grænsefladen, bl.a. meddelelser og knapper på skærmen.
    • Sprog i søgeresultater: Med denne indstilling kan du vælge yderligere sprog for søgeresultater. Vi prøver automatisk at finde resultater på det sprog, du har valgt ovenfor, men du kan altid vælge flere sprog.
  3. Tryk på Gem.