Canviar l'idioma a Google

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Configuració de la cerca.
  2. A l'esquerra, feu clic a Idiomes.
  3. Seleccioneu la configuració d'idioma.
    • Quin idioma han de fer servir els productes de Google: en aquesta secció podeu canviar l'idioma de la interfície de Google, inclosos els missatges i els botons que es mostren a la pantalla.
    • Ara es mostren els resultats de cerca en: en aquesta secció podeu escollir més idiomes en els quals es poden veure els resultats de la cerca. Provem de trobar automàticament resultats escrits en l'idioma que heu seleccionat anteriorment, però sempre podeu triar més idiomes.
  4. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa.