Canviar l'idioma a Google

Aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A l'extrem superior esquerre, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Idioma i regió i, a continuació, Idioma de la cerca.
  3. Toqueu l'idioma en què vulgueu veure els resultats de cerca.

Navegador per a mòbils

Si utilitzeu un navegador, com ara Chrome, seguiu els passos següents:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Configuració de la cerca.
  2. Seleccioneu la configuració d'idioma.
    • Idioma als productes de Google: en aquesta secció podeu canviar l'idioma de la interfície de Google, inclosos els missatges i els botons que es mostren a la pantalla.
    • Idioma dels resultats de la cerca: en aquesta secció podeu escollir més idiomes en els quals es poden veure els resultats de la cerca. Provem de trobar automàticament resultats escrits en l'idioma que heu seleccionat anteriorment, però sempre podeu triar més idiomes.
  3. Toqueu Desa.

Canviar els idiomes que feu servir a Discover

Obteniu informació sobre com podeu personalitzar els idiomes que veieu a Discover.