Canviar l'idioma a Google

Podeu triar l'idioma que feu servir per als productes de Google i per als resultats de la cerca.

Aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i després Configuració i després Idioma i regió i després Idioma de la cerca.
  3. Toqueu l'idioma en què vulgueu veure els resultats de la cerca.

Navegador per a mòbils

Si utilitzeu un navegador, com ara Chrome, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Configuració de la cerca.
  2. Seleccioneu la configuració d'idioma.
    • Idioma als productes de Google: en aquesta secció podeu canviar l'idioma de la interfície de Google, inclosos els missatges i els botons que es mostren a la pantalla.
    • Idioma dels resultats de la cerca: en aquesta secció podeu escollir més idiomes en els quals es poden veure els resultats de la cerca. Provem de trobar automàticament resultats escrits en l'idioma que heu seleccionat anteriorment, però sempre podeu triar més idiomes.
  3. Toqueu Desa.

Canviar els idiomes que utilitzeu a Discover

Obteniu informació sobre com podeu personalitzar els idiomes que veieu a Discover.