Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Mensen doorsturen naar de probleemoplosser voor juridische verwijderingen

Gebruik het formulier Inhoud verwijderen van Google om inhoud te melden die u om juridische redenen uit Google wilt laten verwijderen. Geef zo veel mogelijk informatie op het formulier, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en het zo snel mogelijk kunnen oplossen.