Brug "Hey Google" til stemmesøgninger og -handlinger

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger, f.eks. at søge, få rutevejledning og oprette påmindelser. Hvis du f.eks. vil vide, om vejrudsigten melder om regn, kan du sige "Hey Google, får jeg brug for en paraply i morgen?"

Vigtigt! På nogle enheder kan du kun sige "Ok Google".

Aktivér stemmesøgning

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Talesøgning og Assistent.
  3. Her kan du ændre indstillinger som f.eks. dit sprog og vælge, om talesøgning skal aktiveres, når du siger "Hey Google".

Start en talesøgning

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Sig "Hey Google", eller tryk på Indtal Tal.

Se, hvad du skal spørge Google Assistent om

Slet lydoptagelser i forbindelse med "Hey Google"

Når du konfigurerer Google-assistenten til at bruge Voice Match, gemmes de lydoptagelser, der er oprettet af dine stemmemodeller, på din Google-konto. Du kan finde og slette disse optagelser via din Google-konto.

1. Gå til myactivity.google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på menuen Menu og derefterAnden Google-aktivitet og derefter Tilmelding til Voice Match og Face Match og derefter Se data.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Slet alt.

Sådan kan du bruge din stemme

Hvis stemmesøgning er tilgængelig på dit sprog eller i dit land, kan du sige de fleste af eksemplerne nedenfor. I øjeblikket er det dog ikke alle eksemplerne, der virker på alle sprog og i alle lande.

Underholdning (musik, film og billeder)

Find ny musik: "Hvilke sange synger Mumford and Sons?"

Find en film: "Hvilke film vises i aften?" eller "Hvor kan jeg se Hunger Games?"

Søg efter billeder: "Vis mig billeder af Golden Gate Bridge".

Rejse og navigation

Få rutevejledning: "Find vej til Bilka" eller "Rutevejledning til Svalevej 29, 2600 Glostrup".

Find steder i nærheden: "Hvor ligger den nærmeste café?"

Planlæg din rejse: "Hvilke seværdigheder er der i New York City?"

Fakta og hurtige svar

Tjek, hvad klokken er: "Hvad er klokken i London?"

Tjek vejrudsigten: "Skal jeg tage en frakke på i dag?" eller "Hvordan bliver vejret i morgen tidlig?"

Svar på faktaspørgsmål: "Hvor blev Albert Einstein født?" eller "Hvor gammel er Beyonce?"

Beregn drikkepenge: "Hvor meget skal jeg give i drikkepenge for en regning på 250 kr.?"

Oversæt ord eller sætninger: "Hvordan siger man agurk på spansk?"

Definer et ord: "Hvad betyder inflammation?"

Omregn måleenheder: "Hvad er 16 kg i gram?"

Få løst et regnestykke: "Hvad er kvadratroden af 2209?"

Spor en pakke via ordrebekræftelsen på din Gmail-konto: "Hvor er min pakke?"

Tilføj et sprog mere

Hvis du vil bruge stemmesøgning på mere end ét sprog, skal du tilføje et sprog i dine indstillinger.

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Talesøgning og Assistent efterfulgt af Sprog efterfulgt af Tilføj et sprog mere.