Endre innstillingene for Google-appen

Du kan endre innstillingene dine for Google-appen, deriblant innstillinger for talesøk, tidligere søk, Sikkert Søk og varsler. Hvilke innstillinger som er tilgjengelige, kan avhenge av enheten og appversjonen du bruker.

Åpne innstillingsmenyen

1. Åpne Google-appen Google Søk.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Søk Søk.
  3. Søk etter en innstilling.

Innstillinger du kan endre

Generelt

Dette gjør de forskjellige funksjonene:

• Nylige sider: Hold orden på nylig besøkte sider for å kunne finne dem igjen raskt.
  • Avlogget søketilpassing: La Google tilby mer relevante anbefalinger og resultater, basert på søk du gjør når du er logget av.
  • Personlige resultater: Få søkeresultater fra Google-produktene dine.
  • Discover: Se saker knyttet til interessene dine, i Google-appen.
  • Datasparer: Angi at visse funksjoner, som Discover, skal lastes inn på nytt sjeldnere, for å hjelpe deg med å spare data.
  • Autofullfør med populære søk: Få søkeresultater raskere med lokale eller eksisterende søk.
  • Sikkert Søk: Filtrer innhold som ikke er barnevennlig, fra søkeresultatene dine. Finn ut mer om Sikkert Søk.
  • Prøv alltid søk uten nett på nytt: Du kan starte søk selv om du ikke er koblet til internett. Når du kobler til igjen, henter Google resultatene og varsler deg.
  • Åpne nettsider i appen: Bli værende i Google-appen når du åpner et søkeresultat eller en sak fra feeden.
  • Autoavspill forhåndsvisninger av video: Spill av videoer automatisk, uten lyd.
  • Kallenavn: Legg til kallenavn for kontaktene dine for å finne dem lettere når du søker.
  • Tema: Velg mellom et lyst og mørkt tema, eller bruk systemets standardtema. Denne innstillingen gjelder for både Google-appen Google Søk og Podcasts-appen Google Podcasts. Hvis du for eksempel velger «Mørkt» tema for Google-appen, slås også mørk modus på for Podcasts-appen.
  • Rediger og del skjermdumper: Rediger og del skjermdumper uten å gå ut av Google-appen.
  • Doodler i søkemodulen: Noen ganger dukker det opp doodler midlertidig i søkefeltet i Google-appen når det skjer noe spesielt, for eksempel på helligdager.
Varsler
  • Vis varsler: For å slå av eller på alle varsler, trykk på Vis varsler.
  • Assistent: Slå av eller på varsler fra assistenten, for eksempel proaktive varsler eller anbefalinger.
  • Annet: Slå av eller på varsler som blant annet varsler om reisevei, påminnelser og væroppdateringer.
Google Assistent
  • Personopplysninger: Angi stedene, betalingsmåtene og værpreferansene dine. Trykk på Reservasjoner for å se reservasjoner for blant annet restauranter og flyvninger fra Google-kontoen din.
  • Assistent: Angi språkinnstillinger, rutiner og e-postoppdateringer.
  • Tjenester: Koble TV-er, høyttalere eller strømmetjenester til Google-assistenten.
  • Home: Koble til Google Home.
Tale

Endre innstillingene som kontrollerer talesøk og talehandlinger.

• Språk: Resultater for talesøk er på samme språk som talesøkene.
  • Muntlige resultater: Du kan bestemme om du vil ha svarene på noen av eller alle talesøkene dine lest opp høyt.
  • Talegjenkjenning uten nett: Last ned flere språk du vil bruke når du ikke er koblet til internett.
  • Skjul støtende ord: Du kan skjule støtende ord du søker etter. Google erstatter dem med stjerner (*) i søkefeltet.
  • Hey Google: Velg hvilke skjermer du kan si «Hey Google» på. Finn ut mer om Hey Google.
  • Talesøk på Bluetooth-enheter: Bruk talesøk når Bluetooth-hodetelefoner er tilkoblet.
  • Bluetooth-hodetelefoner: Bruk stemmen via tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner med mikrofon.
Språk og region
  • Søkespråk: Velg språk for søkeresultatene. Med denne innstillingen kan du velge flere språk for visning av søkeresultater.
  • Søkeregion: Når du søker på Google, tilpasses resultatene til regionen der du er. Du kan velge å se resultater for andre land.
Sted

Hvis du slår av posisjonsloggen, kan det hende du får mindre relevante søkeresultater, og at noen funksjoner ikke fungerer.

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Trykk på Mer 더보기.
  3. Øverst til venstre trykker du på profilen din og så Administrer Google-kontoen din.
  4. Trykk på Data og personlig tilpasning og så Posisjonslogg.
  5. Slå av Posisjonslogg.

Finn ut hvordan du endrer posisjonsinnstillingene for Google-appen på enheten din.

Konto

Fjern Google-kontoen din fra Google-appen

Viktig: Når du fjerner en Google-konto fra enheten din, fjernes kontoen fra alle Google-apper og -tjenester på enheten.

1. På Android-enheten din åpner du Google-appen Google Søk.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Administrer kontoer på denne enheten.
  3. Trykk på en Google-konto og så Fjern konto.

Slett Google-kontoen din

Finn ut hvordan du sletter Google-kontoen din.