Canviar la configuració de l'aplicació Google

Podeu canviar la configuració de l'aplicació Google, com ara els paràmetres de la cerca per veu, les cerques anteriors, SafeSearch i les notificacions. Les opcions de configuració disponibles poden variar en funció del dispositiu i de la versió de l'aplicació.

Obrir el menú de configuració

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Cerca Cerca.
  3. Cerqueu una opció de configuració.

Obrir el menú de configuració

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Cerca Cerca.
  3. Cerqueu una opció de configuració.

Opcions de configuració que es poden canviar

General

Podeu activar aquestes funcions:

• Pàgines recents: feu un seguiment de les pàgines visitades fa poc perquè les pugueu tornar a trobar ràpidament.
  • Personalització de la cerca amb la sessió tancada: Google us ofereix recomanacions i resultats més rellevants basats en les cerques que feu amb la sessió tancada.
  • Resultats personals: obteniu resultats de cerca provinents dels vostres productes de Google.
  • Discover: rebeu històries relacionades amb els vostres interessos a l'aplicació Google.
  • Economitzador de dades: reduïu la freqüència d'actualització d'algunes funcions, com ara Discover, per estalviar dades.
  • Completa automàticament amb tendències de cerca: obteniu resultats de cerca més ràpidament amb cerques locals o actuals.
  • SafeSearch: filtreu el contingut explícit dels resultats de cerca. Obteniu més informació sobre SafeSearch.
  • Torna a provar sempre cerques sense connexió: inicieu una cerca mentre no teniu connexió a Internet. Quan torneu a tenir-ne, Google obtindrà els resultats i us avisarà.
  • Obre pàgines web a l'aplicació: manteniu-vos a l'aplicació Google quan obriu un resultat de cerca o una història del tauler.
  • Reprodueix automàticament previsualitzacions de vídeo: reproduïu els vídeos de manera automàtica sense so.
  • Àlies: afegiu àlies als contactes per trobar-los fàcilment en fer una cerca.
  • Edita i comparteix captures de pantalla: editeu i compartiu captures de pantalla sense sortir de l'aplicació Google.
  • Doodles al widget de la Cerca: de vegades, els doodles es mostraran a la barra de cerca de l'aplicació Google. Són temporals i estan dedicats a esdeveniments especials, com ara els dies festius.
Notificacions
  • Mostra les notificacions: activeu o desactiveu totes les notificacions tocant l'opció Mostra les notificacions.
  • Assistent: activeu o desactiveu les notificacions de l'Assistent, com ara les notificacions proactives o les recomanacions.
  • Altres: activeu o desactiveu notificacions com les alertes de desplaçaments diaris, els recordatoris o la informació meteorològica, entre d'altres.
Assistent de Google
  • Informació personal: establiu els vostres llocs, formes de pagament i preferències d'informació meteorològica. Toqueu Reserves per consultar les reserves de restaurants i vols, entre d'altres, que heu fet des del Compte de Google.
  • Assistent: establiu les preferències d'idioma, les rutines i l'enviament de notificacions per correu electrònic.
  • Serveis: connecteu un televisor, uns altaveus o un servei de reproducció en continu a l'Assistent de Google.
  • Home: connecteu el vostre dispositiu Google Home.
Veu

Podeu canviar la configuració que controla la cerca per veu i les accions de veu.

• Idiomes: els resultats de la cerca per veu es proporcionen en el mateix idioma de la cerca per veu.
  • Resultats enunciats: decidiu si voleu escoltar respostes enunciades d'algunes de les cerques o de totes les cerques per veu.
  • Hey Google: trieu en quines pantalles podeu dir "Hey Google". Obteniu més informació sobre Hey Google.
  • Auriculars Bluetooth: utilitzeu la veu mitjançant uns auriculars Bluetooth amb micro connectats.
Idioma i regió
  • Idioma de cerca: trieu l'idioma dels resultats de cerca. Aquesta opció ofereix la possibilitat de seleccionar més idiomes en què vulgueu veure els resultats de cerca.
  • Regió de cerca: personalitzeu els resultats de cerca de Google segons la vostra regió actual. Podeu triar veure resultats d'altres països.
Compte

Suprimir el Compte de Google de l'aplicació Google

Important: si suprimiu un Compte de Google del dispositiu, el compte se suprimirà de totes les aplicacions i dels serveis de Google del dispositiu.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  3. Toqueu un Compte de Google i, a continuació, Suprimeix el compte.

Suprimir el Compte de Google

Obteniu informació sobre com podeu suprimir el vostre Compte de Google.

Widget de la Cerca

Important: aquesta funció està disponible en dispositius nous distribuïts a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) a partir de l'1 de març de 2020.

Canvia a Google: definiu Google com el motor de cerca predeterminat al widget de la Cerca que hi ha a la pantalla d'inici.