Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Canviar la configuració de l'aplicació Google

Podeu canviar la configuració de l'aplicació Google, com ara les opcions de la cerca per veu, de les cerques anteriors, de SafeSearch i de les notificacions. Algunes opcions de configuració de l'aplicació Google es basen en la configuració del dispositiu, com ara el tema fosc.

Obrir el menú de configuració

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o inicial i després Configuració i després Cerca Cerca.
  3. Cerqueu una opció de configuració.

Opcions de configuració que podeu canviar

General

Podeu activar aquestes funcions:

• Personalització de la cerca: permeteu que Google us ofereixi recomanacions i resultats més rellevants basats en les cerques que feu amb la sessió tancada.
  • Discover: obteniu històries relacionades amb els vostres interessos a l'aplicació Google.
  • Economitzador de dades: reduïu la freqüència d'actualització d'algunes funcions, com ara Discover, per estalviar dades.
  • Compleció automàtica amb les cerques del moment: obteniu resultats de cerca més de pressa amb cerques locals o actuals.
  • Torna a provar sempre cerques sense connexió: inicieu una cerca mentre no teniu connexió a Internet. Quan torneu a tenir-ne, Google obtindrà els resultats i us avisarà.
  • Obre pàgines web a l'aplicació: manteniu-vos a l'aplicació Google quan obriu un resultat de cerca o una notícia del tauler.
  • Reprodueix automàticament previsualitzacions de vídeo: reproduïu els vídeos de manera automàtica sense so.
  • Àlies: afegiu àlies als contactes per trobar-los fàcilment en fer una cerca.
  • Edita i comparteix captures de pantalla: editeu i compartiu captures de pantalla sense sortir de l'aplicació Google.
  • Doodles al widget de la Cerca: de vegades, els doodles es mostraran a la barra de cerca de l'aplicació Google. Són temporals i estan dedicats a esdeveniments especials, com ara els dies festius.
Notificacions
  • Notificacions: podeu canviar la configuració de notificacions de l'aplicació Google, o bé activar-ne o desactivar-ne les notificacions. Obteniu informació sobre com podeu canviar les notificacions de Google.
  • Assistent de Google: activeu o desactiveu les notificacions de l'Assistent de Google, com ara les notificacions proactives o les recomanacions.
  • Altres: activeu o desactiveu notificacions com les alertes sobre els desplaçaments diaris, els recordatoris o informació meteorològica actualitzada.
Amaga els resultats explícits
SafeSearch: filtreu el contingut explícit dels resultats de cerca. Obteniu més informació sobre SafeSearch.
Resultats personals

Podeu triar si voleu obtenir resultats personals a la Cerca basats en la informació del vostre Compte de Google. Els resultats personals a la Cerca poden ser:

Assistent de Google
  • Informació personal: establiu els vostres llocs, formes de pagament i preferències d'informació meteorològica. Toqueu Reserves per consultar les reserves de restaurants i vols, entre d'altres, que heu fet des del Compte de Google.
  • Assistent: establiu les preferències d'idioma, les rutines i l'enviament de notificacions per correu electrònic.
  • Serveis: connecteu un televisor, uns altaveus o un servei de reproducció en continu a l'Assistent de Google.
  • Home: connecteu el vostre dispositiu Google Home.
Veu

Canvieu la configuració que controla la cerca per veu i les accions de veu.

• Idiomes: els resultats de la cerca per veu es proporcionen en el mateix idioma de la cerca per veu.
  • Resultats enunciats: decidiu si voleu escoltar respostes enunciades d'algunes de les cerques o de totes les cerques per veu.
  • Hey Google: trieu en quines pantalles podeu dir "Hey Google". Obteniu més informació sobre Hey Google.
  • Auriculars Bluetooth: utilitzeu la veu mitjançant uns auriculars Bluetooth amb micro connectats.
Idioma i regió
  • Idioma de cerca: trieu l'idioma dels resultats de cerca. Aquesta opció ofereix la possibilitat de seleccionar més idiomes en què vulgueu veure els resultats de cerca.
  • Regió de cerca: personalitzeu els resultats de cerca de Google segons la vostra regió actual. Podeu triar veure resultats d'altres països.
Compte

Suprimir el Compte de Google de l'aplicació Google

Important: si suprimiu un Compte de Google del dispositiu, el compte se suprimirà de totes les aplicacions i serveis de Google del dispositiu.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i després Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  3. Toqueu un Compte de Google i després Suprimeix el compte.

Suprimir el Compte de Google

Widget de la Cerca

Important: aquesta funció està disponible en dispositius nous distribuïts a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) a partir de l'1 de març de 2020.

Canvia a Google: definiu Google com el motor de cerca predeterminat al widget de la Cerca que hi ha a la pantalla d'inici.