Søk med håndskrift

Du kan skrive søkeord med fingeren i stedet for å taste dem inn via tastaturet. Mens du skriver, blir den håndskrevne teksten overført til søkefeltet.

Håndskriv søkene dine

Slå håndskrift på eller av

1. Gå til Innstillinger for søk-siden på enheten din.
  2. Gå til Håndskrift-delen.
    • For å slå på håndskrift, trykk på Slå på
    • For å slå av håndskrift, trykk på Slå av.
  3. Trykk på Lagre nederst på siden.

Merk: Det kan hende du må laste inn nettleseren på nytt for å se endringene du har gjort.

Slik søker du med håndskrift

1. Når håndskrift er slått på, kan du gå til google.com på mobilenheten din.
  2. Trykk på Håndskrift  nederst til høyre på skjermen.
  3. Bruk en finger til å skrive inn søketermer hvor som helst på skjermen. Etter hvert som du skriver, blir den håndskrevne teksten gjort om til bokstaver i søkefeltet.
  4. Trykk på Søk Søk.

Tips og triks

• Slett bokstaver: Trykk på Slett  nederst på siden.
  • Begynn på nytt: Trykk på Tøm Fjern i søkefeltet.
  • Klargjør tegn: Når du skriver et tegn som kan forveksles med et annet, for eksempel 0 (tallet) og O (bokstaven), kan det hende en liste med alternativer vises nederst på skjermen.
  • Bruk forslag: For å spare tid kan det hende du ser en liste over foreslåtte søkeord i søkefeltet etter hvert som du skriver. Trykk på et forslag for å søke etter det. For å utforske et relatert søk, trykk på pilen .
  • Bruk symboler: Prøv symboler og spesialtegn, for eksempel +, @, & og $.

Tilgjengelighet

Du kan bruke håndskrift på disse enhetene:

• Telefoner med Android 2.3 og høyere
  • Nettbrett med Android 4.0 og høyere