Søg med håndskrift

Du kan skrive dine søgetermer med fingeren i stedet for at indtaste dem på tastaturet. Mens du skriver, omdannes din håndskrevne tekst til ord i søgefeltet.

Søg med håndskrift

Slå Håndskrift til eller fra

1. Gå til siden Søgeindstillinger på din telefon eller tablet.
  2. Gå til sektionen Håndskrift.
    • Tryk på Aktivér for at slå Håndskrift til.
    • Tryk på Deaktiver for at slå Håndskrift fra.
  3. Tryk på Gem nederst på siden.

Bemærk! Du skal muligvis opdatere browseren for at se de ændringer, du har foretaget.

Sådan søger du med Håndskrift

1. Når Håndskrift er aktiveret, skal du gå til google.dk på din mobilenhed.
  2. Tryk på Håndskrift  nederst til højre på skærmen.
  3. Begynd at skrive dine søgetermer med fingeren et sted på skærmen. Mens du skriver, omdannes din håndskrevne tekst til skrift i søgefeltet.
  4. Tryk på Søg Søg.

Tips og tricks

• Slet bogstaver: Tryk på Slet  nederst på siden.
  • Start forfra: Tryk på Ryd Ryd i søgefeltet.
  • Præciser tvetydige tegn: Når du skriver et tegn, der kan forveksles med et andet, f.eks. 0 (tal) og O (bogstav), vises der muligvis en liste over valgmuligheder nederst på skærmen.
  • Brug forslag: For at spare tid vises der muligvis en liste med forslag i søgefeltet, mens du skriver. Tryk på et forslag for at søge efter den pågældende term. Du kan udforske en relateret søgning ved at trykke på pilen .
  • Medtag symboler: Prøv symboler og specialtegn, som f.eks. +, @, & og $.

Tilgængelighed

Du kan bruge Håndskrift på disse enheder:

• Telefoner med Android 2.3 og nyere
  • Tablets med Android 4.0 og nyere