Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg ved hjælp af Håndskrift

Du kan skrive dine søgetermer med fingeren i stedet for at indtaste dem på tastaturet. Mens du skriver, omdannes din håndskrevne tekst til ord i søgefeltet.

Tilgængelighed

Du kan bruge Håndskrift på disse enheder:

• Telefoner med Android 2.3 og nyere
  • Tablets med Android 4.0 og nyere

Aktivér eller deaktiver Håndskrift

1. Åbn Søgeindstillinger på din telefon eller tablet.
  2. Gå til sektionen "Håndskrift".
    • Tryk på Aktivér for at aktivere Håndskrift.
    • Tryk på Deaktiver for at deaktivere Håndskrift.
  3. Tryk på Gem nederst på skærmen.

Tip! Opdater din browser for at se dine ændringer.

Sådan søger du med Håndskrift

1. Når Håndskrift er aktiveret, skal du gå til google.dk på din enhed.
  2. Tryk på Håndskrift nederst til højre.
  3. Skriv dine søgetermer med fingeren et sted på skærmen.
    • Mens du skriver, omdannes din håndskrevne tekst til skrift i søgefeltet.
  4. Tryk på Søg Søg.

Tips og tricks

• Slet bogstaver: Tryk på Slet Ryd nederst på siden.
  • Start forfra: Tryk på Ryd Ryd i søgefeltet.
  • Præciser tvetydige tegn: Når du skriver et tegn, der kan forveksles med et andet, f.eks. 0 (tal) og O (bogstav), får du muligvis en liste over valgmuligheder nederst på skærmen.
  • Brug forslag: For at spare tid vises der muligvis en liste med forslag i søgefeltet, mens du skriver. Tryk på et forslag for at søge efter den pågældende term. Du kan udforske en relateret søgning ved at trykke på pilen.
  • Medtag symboler: Prøv symboler og specialtegn som +, @, & og $.