Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Utilitzar l'escriptura a mà per fer cerques

Podeu escriure els termes de cerca amb el dit en lloc de teclejar les paraules al teclat. A mesura que escriviu, el text escrit a mà es converteix en paraules al quadre de cerca.

Disponibilitat

Podeu fer servir l'escriptura a mà en els dispositius següents:

• Telèfons amb Android 2.3 i versions posteriors
  • Tauletes amb Android 4.0 i versions posteriors

Activar o desactivar l'escriptura a mà

1. Al telèfon o a la tauleta, obriu Configuració de la cerca.
  2. Aneu a la secció "Escriptura a mà".
    • Per activar l'escriptura a mà, toqueu Activa.
    • Per desactivar-la, toqueu Desactiva.
  3. A la part inferior de la pàgina, toqueu Desa.

Consell: per trobar els canvis, actualitzeu el navegador.

Com es poden fer cerques amb l'escriptura a mà

1. Amb l'escriptura a mà activada, aneu a google.com des del dispositiu mòbil.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Escriptura a mà.
  3. Feu servir el dit per escriure els termes de cerca en qualsevol punt de la pantalla.
    • A mesura que escriviu, el text escrit a mà es converteix en paraules al quadre de cerca.
  4. Toqueu Cerca Cerca.

Consells i trucs

• Suprimir lletres: a la part inferior de la pàgina, toqueu Suprimeix Esborra.
  • Tornar a començar: al quadre de cerca, toqueu Esborra Esborra.
  • Aclarir els caràcters: si escriviu un caràcter que es podria confondre amb un altre, com ara 0 (el número) i O (la lletra), pot ser que es mostri una llista d'opcions a la part inferior de la pantalla.
  • Utilitzar prediccions: per ajudar-vos a estalviar temps, es pot mostrar una llista de prediccions dels termes de cerca al quadre a mesura que escriviu. Toqueu una predicció per cercar aquest terme. Per explorar una cerca relacionada, toqueu la fletxa.
  • Incloure símbols: proveu símbols i caràcters especials, com ara +, @, & i $.