Cercar escrivint a mà

Podeu escriure els termes de cerca amb un dit en lloc de teclejar les paraules al teclat. A mesura que escriviu, el text escrit a mà es converteix en paraules al quadre de cerca.

Feu cerques amb l'escriptura a mà

Activar o desactivar l'escriptura a mà

1. Al telèfon o a la tauleta, ves a la pàgina Configuració de la cerca
  2. Ves a la secció Escriptura a mà.
    • Per activar l'escriptura a mà, toqueu Activa
    • Per desactivar-la, toqueu Desactiva.
  3. A la part inferior de la pàgina, toca Desa.

Nota: és possible que hàgiu d'actualitzar el navegador per veure els canvis que heu fet.

Com es fan cerques amb l'escriptura a mà

1. Amb l'escriptura a mà activada, ves a google.com des del dispositiu mòbil.
  2. A l'extrem inferior dret de la pantalla, toca Escriptura a mà .
  3. Feu servir un dit per començar a escriure els termes de cerca en qualsevol punt de la pantalla. A mesura que escriviu, el text escrit a mà es converteix en paraules al quadre de cerca.
  4. Toca Cerca Cerca.

Consells i trucs

• Suprimir lletres: a la part inferior de la pàgina, toca Suprimeix .
  • Tornar a començar: al quadre de cerca, toca Esborra Esborra.
  • Aclarir els caràcters: si escrius un caràcter que es podria confondre amb un altre, com ara 0 (el número) i O (la lletra), pot ser que es mostri una llista d'opcions a la part inferior de la pantalla.
  • Utilitzar prediccions: per ajudar-te a estalviar temps, es pot mostrar una llista de prediccions dels termes de cerca al quadre a mesura que escriguis. Toca una predicció per cercar aquest terme. Per explorar una cerca relacionada, toca la fletxa .
  • Incloure símbols: prova símbols i caràcters especials, com ara +, @, & i $.

Disponibilitat

Podeu fer servir l'escriptura a mà en els dispositius següents:

• Telèfons amb Android 2.3 i versions superiors
  • Tauletes amb Android 4.0 i versions superiors