Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Medisinsk informasjon på Google

Du kan søke på Google etter medisinsk informasjon som er gjennomgått av leger. Du kan finne ut mer om
  • symptomer
  • behandling
  • medisinske tilstander
  • forebygging og sikkerhet
  • spørsmål

Merk: Medisinsk informasjon om symptomer og behandlinger er bare tilgjengelig i enkelte land. Vi viser medisinsk informasjon om emnene det søkes mest etter. Bilder er bare informative.

Hvor kommer den medisinske informasjonen fra?

Medisinsk informasjon på Google kommer fra nettsteder av høy kvalitet, medisinske fagpersoner og søkeresultater.
  1. Vi finner og analyserer helserelatert informasjon fra nettsteder av høy kvalitet.
  2. Team av leger går nøye gjennom og finstemmer informasjonen.
  3. Lisensierte medisinske illustratører lager illustrasjoner.
Hvis du søker etter symptomer, kan du finne en del som heter «Helsetilstander som er relatert til dette søket». Denne delen er basert på søkeresultater og Kunnskapskartet-tjenesten vår. Vi sjekker hvor relevante disse resultatene er.
Kilder til medisinsk informasjon

Offentlige organer

• Bundesministerium für Gesundheit (BMG – det tyske helsedepartementet)
  • Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
    • Merket «CDC» eies av det amerikanske helsedepartementet (US Department of Health and Human Services (HHS)) og brukes med tillatelse. Bruk av denne logoen utgjør ikke noen anbefaling fra HHS eller CDC for bestemte produkter, tjenester eller bedrifter.
  • ClinicalTrials.gov
  • Food and Drug Administration (FDA)
  • National Cancer Institute (NCI)
  • National Institutes of Health (NIH)
  • National Library of Medicine (NLM)
  • United States Surgeon General
  • Verdens helseorganisasjon (WHO)

Partnerskap (varierer etter region)

• Albert Einstein Hospital i Brasil
  • Apollo Hospitals i India
  • Cleveland Clinic i USA
  • College of Medicine ved University of Ibadan i Nigeria
  • Columbia Asia Hospitals i India
  • Harvard Medical School (HMS) i USA
  • Mayo Clinic i USA
  • Medical Note i Japan
  • Mitra Keluarga Hospitals i Indonesia
  • National Health Service
  • Power to Decide
  • Partnership for Drug-Free Kids
  • Disease Ontology-databasen
  • Truven Health Analytics
  • VoxHealth

Medisinske illustratører

• Alison E. Burke
  • Cassio Lynm
  • Catherine Delphia
  • Christy Krames
  • Jennifer E. Fairman
  • Laurie O’Keefe
  • Michele Graham
  • Molly Borman-Pullen
  • Suman Kasturia
  • Todd Buck

Når bør du oppsøke helsepersonell?

Medisinsk informasjon på Google gjelder ikke for alle, og informasjonen er ikke medisinske råd. Sørg for at du kontakter lege hvis du har bekymringer om helsen din. Hvis du tror du trenger øyeblikkelig hjelp, må du ringe lege eller det lokale nødnummeret umiddelbart.

Rapportér feilaktig informasjon

Hvis du finner problemer med den medisinske informasjonen på Google, kan du gjøre dette:

1. Velg Tilbakemelding under den medisinske informasjonen.
  2. Følg trinnene på skjermen for å forklare hvilken informasjon som er feil.
  3. Send inn tilbakemeldingen.

Vi bruker tilbakemeldingen din til å forbedre resultatene i fremtiden.

Informasjon Google lagrer om de medisinske søkene dine