Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informació mèdica a Google

A Google podeu cercar informació mèdica revisada per metges. Podeu obtenir més informació sobre el següent:
  • Símptomes
  • Tractaments
  • Malalties
  • Prevenció i seguretat
  • Preocupacions

Consell: la informació mèdica sobre símptomes i tractaments només està disponible en alguns països. Proporcionem informació mèdica sobre els temes més cercats. Les imatges només són informatives.

D'on prové la informació mèdica

La informació mèdica de Google prové de fonts d'alta qualitat, que poden ser llocs web, professionals de la medicina o resultats de la cerca.
  1. Cerquem en tot el web informació relacionada amb la salut que provingui de llocs web fiables i l'analitzem.
  2. Equips de metges revisen detingudament i poleixen la informació.
  3. Il·lustradors mèdics amb llicència creen els elements visuals.
Si cerqueu un símptoma, és possible que trobeu la secció anomenada "Aspectes de la salut relacionats amb aquesta cerca", que prové dels resultats de la cerca i del nostre Gràfic de coneixement. Comprovem aquests resultats per determinar-ne la rellevància.
Fonts d'informació mèdica

Organismes governamentals

• Bundesminister für Gesundheit (BMG, Ministeri Federal de Salut alemany)
  • Centres per al control i la prevenció de malalties dels Estats Units (CDC)
    • Les sigles "CDC" són propietat del departament de salut i de serveis socials dels Estats Units (HHS) i s'utilitzen amb permís. L'ús d'aquest logotip no és una recomanació de cap producte, servei o empresa concrets per part de l'HHS o dels CDC.
  • ClinicalTrials.gov
  • Administració d'aliments i fàrmacs dels Estats Units (FDA)
  • Institut nacional del càncer dels Estats Units (NCI)
  • Instituts nacionals de la salut (National Institutes of Health, NIH)
  • Biblioteca nacional de medicina dels Estats Units (NLM)
  • Cirurgià general dels Estats Units
  • Organització Mundial de la Salut (OMS)

Associacions (varien segons la regió)

• Hospital Albert Einstein del Brasil
  • Hospitals Apollo, Índia
  • Cleveland Clinic, EUA
  • Facultat de medicina, universitat d'Ibadan, Nigèria
  • Hospitals Columbia Asia, Índia
  • Harvard Medical School (HMS), EUA
  • Clínica Mayo, EUA
  • Medical Note, Japó
  • Hospitals Mitra Keluarga, Indonèsia
  • Servei nacional de salut, Regne Unit
  • Campanya pel dret de decidir (Power to Decide), EUA
  • Associació per a una joventut sense drogues (Partnership for Drug-Free Kids), EUA
  • La base de dades de Disease Ontology
  • Truven Health Analytics
  • VoxHealth

Il·lustradors mèdics

• Alison E. Burke
  • Cassio Lynm
  • Catherine Delphia
  • Christy Krames
  • Jennifer E. Fairman
  • Laurie O’Keefe
  • Michele Graham
  • Molly Borman-Pullen
  • Suman Kasturia
  • Todd Buck

Quan cal consultar un professional sanitari

La informació mèdica a Google no és aplicable a tothom i no equival a les recomanacions d'un metge. Si us preocupa algun tema de salut, contacteu amb un professional sanitari de referència. Si creieu que teniu una emergència mèdica, truqueu immediatament al vostre metge o al número d'emergències local.

Informar de dades incorrectes

Si detecteu un error en la informació mèdica de Google, podeu fer el següent:

1. A sota de la informació mèdica, seleccioneu Suggeriments.
  2. Seguiu els passos que es mostren en pantalla per explicar quina informació no és correcta.
  3. Envieu suggeriments.

Utilitzarem els vostres suggeriments per millorar els resultats en el futur.

Informació que Google desa sobre les cerques mèdiques