Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Meldingen «Dette nettstedet kan være hacket»

Du ser meldingen «Dette nettstedet kan være hacket» når vi tror en hacker kan ha endret noen av de eksisterende sidene på nettstedet eller lagt til nye nettsøppelsider. Hvis du besøker nettstedet, kan du bli viderekoblet til nettsøppel eller skadelig programvare.

Hva kan du gjøre når du ser denne meldingen?

Vi anbefaler at du ikke besøker nettstedet før meldingen har forsvunnet fra søkeresultatet.

Slik fjerner du denne meldingen fra nettstedet ditt

Varselet «Dette nettstedet kan være hacket» blir ikke fjernet før eieren av nettstedet løser problemet.

Prøv disse trinnene for å reparere nettstedet ditt:

1. Registrer og bekreft nettstedet ditt i Googles Search Console.
  2. Logg på Search Console og sjekk «Sikkerhetsproblemer»-delen for å se eksempler på nettadresser som kan være hacket. Løs sikkerhetsproblemet som gjorde at nettstedet ble infisert. Ellers kan nettstedet bli infisert igjen.
  3. Sjekk ressursene våre for hackede nettsteder for detaljert informasjon om hvordan du reparerer nettstedet.
  4. Be om en gjennomgang i Sikkerhetsproblemer-delen i Search Console når hele nettstedet er rent og sikkert. Når vi har sjekket at nettstedet er reparert, fjerner vi meldingen «Dette nettstedet kan være hacket».